Cicusotok elléséről milyen megható vagy érdekes történeteitek vannak?
10.07
O.K.,nem akasztasz fel macskát, most hálásnak kéne lennem?
Én sem ...
Nekem előbb volt olyan macskám, még akkor, amikor te meg sem születtél. De én SOSEM találtam VICCESnek egy SZÜLÉST/ellést! Nálunk családi eseménynek számított és sohasem röhögtünk rajta! Szégyelld magad, hogy te ezt viccesnek találod. Megnézném én is, hogy majd te hogy fogsz csücsöríteni a tolófájásoknál....
Állítsd már le magad de nagyon gyorsan, és ülj már le a hátadra!
Ennyire túltúráztatni valamit...
Képzeld hogy nem macskaszaporítók vagyunk, és családi esemény volt a dolog, de ha nekem vicces visszaemlékezni erre, akkor az. Mi közöd hozzá.
Neked valami gond volt a szülésednél, és magadra vetíted?
És nekem Te ne magyarázz, mintha valami elmebeteg, felelőtlen, macskaszaporító lennék.
És honnan tudod hány éves vagyok? Nem kis tini, akik írogatnak a lapon, mert állandóan szül a macskájuk...
Évente mentek meg kiscicákat,akár anyjukkal együtt, nevelem őket, keresek nekik gazdit, ha rám ragadnak sem ölöm meg őket.
Az utcába a kóbor cicákat ivartalanítom, beoltom etetem, vagy gyógyítattom.
Elvem az ivartalanítás, ki is van nálam ivartalanítva mindenki, sőt még az utcaiak is általam, az én pénzemből.
A kutyám is agyonverés elől került hozzám, a nyuszim pedig szintén megunt házikedvenc. 35 macskát műtettem, és ivartalanítottam az utóbbi 6 évben!!!És ki tudja mennyinek szereztem gazdát...és azokat is rávettem az ivartalanításra... Értetted?
Szóval TE, NEKEM, NE DUMÁLJ!
Ha nekem a tolófájás pofi vágás vicces, ahhoz neked semmi közöd, majd ha ennyit tettél állatokért, megértetted!!!
Akkor szövegelj...
O.K. Bocsánat, tényleg túlspiláztam. Nem kellett volna így látatlanba megbántanom téged, az az igazság, hogy késő volt és először úgy olvastam, hogy "pofáját" és nem esett le, hogy kedves hangnemben írtad.
A szülésemnél nem volt semmi gond, sőt, nagyon simán ment minden:)
A koroddal semmi bajom, de rögtön tudtam, hogy még nem szültél:)
Én is két cicát fogadtam be és sokat ivartalaníttattam már, szerintem ne veszekedjünk. Mégegyszer bocsánat.
Szia
Azt hiszem elfelejthetjük. Én is elnézést mikor már abszolút a plafonon voltam.
Látom neked is vanak rossz napjaid. De azt is megértem hogy GYK.hu-s kérdezők idegesítenek fel. Én már alig bírom a butaságot...
Én is elképzelem az ostoba kérdezők korát, és fejét, és legszívesebben elküldeném a francba a legtöbbét, de megadom az esély, hogy talán csak egy kicsit tudatlan felnőtt ül ott, nem egy gyerek.
Nem mondok magamról semmit, csak arra vigyázz, nem e egy gyermekét elvesztett anyának írsz ilyet, vagy egy pociban meghalt ikrek anyukája, vagy éppen egy méhen kívüli terhesség utáni-orvosi műhiba miatti meddővel...
Képzeld el akármelyiket...válassz egyet...
:-(((
Ebbe tényleg bele sem gondoltam! Sajnálom:(
Köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy:)
Amiket pedig az állatokért tettél, példaértékű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!