Miért nem eszik a kiscicánk?
Nekem is 7 hetes a kiscicám. (Nem ez az első, világ életemben macskák között áéltem.)
Az a kiscica csak úgy ehette meg a szárazat, ha be volt áztatva. Máskülönben fizikai képtelenség, olyan picikék és vékonykák még a fogai.
Vedd az összetört ételt az ujjaid közé és ügyeskedd bele a szájába. Majd rákap az ízére és egyre ügyesebben fogja majd elvenni. Utána már fog tudni tányérból is enni.
Ebben a korban még nehézséget okoz felvenni az ételt neki a tányérból.
Főleg, ha nincs körülötte másik cica, akitők látná:(
Az enyémnek van pótpapája és tanítja mindenre meg sokat játszik vele:)
Komolyan mondom egy kérdés se telhet el hogy a paraszt bele ne rondítana!
ma 09:19!
Hát nem tudom az 50%os válaszoddal ki a gyökér mr "mindenkinél okosabb"!?!Már az is hülyeség amit kérdezel nem esik le? 2 hete nem evett,szted mennyire lenne élénk ha 2 hete nem evett volna zsenikém???Kb annyira hogy már a föld alatt lenne!Na ez volt a baromság nem amit én írtam!pfff idióta:)
ma 09:45!
Köszi a választ!
Igen felhívtuk a volt gazdit és mondta hogy áztassunk,azóta már megpróbáltuk "megtömni" kisebb nagyobb sikerrel ment is!Szépen lassan majd rászokik!:)Minden esetre semmiképp nem hagyjuk kiszáradni!És a nyakam rá hogy azért nem eszik mert "eltűntek" a tesójai!
Ja és tegnap mikor haza hoztuk EVETT!MAGÁTÓL!DARÁLTHÚST!
Mellesleg a nagyokosoknak mondanám hogy én már felneveltem egy cicát(4 éves) úgy hogy nem új a dolog és nem vagyok s*gg hülye hozzá!Az én cicám anyukáméknál van és garantálom jobban él mint némelyik ember és orvos akkor látta mikor elköttettem!:)Nem fogok egyből minden hülyeséggel rohanni az orvoshoz!Mit fog mondani?Tápszer,max pépes kaja és bele kell nyomni a szájába!(amit ugye a kedves ma 09:45 válaszolóm is írt!)Ja és annyit az urinegyedről hogy maradt még ott cica azok se alultápláltak és nem 1 hete vannak ott!.....
Persze, biztosan nagyon hiányoznak a testvérei, de főleg az anyukája.
Minék többet babusgasd, legyen ölben, amennyiszer csak tudod neki biztosítani, főleg, ha érzed, hogy igényli.
Én éjszakára a lépcsőházban altatom (a kiskutyám miatt) és a cicakosárba tettünk egy pihe-puha plüssállatkát és mindig hozzábújik, éjjel az az anyukája,és mindig onnan jön elő reggel:)
Nálunk van 2 gyerek, 1 férj, 1 kutya+1 nagy cica, tehát esélye sincs unatkozni, én úgy látom, nagyon hamar megszokta az új helyét és igen "élvezi magát":))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!