Normális az, hogyha a macskám harap?
igen az :)
az enyém is szokott, ha játszunk, és olyan kedve van :)
Persze, hogy harap, egy veszélyes vadállat. XD Azért ha kicsit komolyabban harap vagy karmol, sos felrtőtlenítsd, különben lehet, hogy ronda nyoma marad.
És még a kutyára mondják... XD A macska nagyobbat harap, a hörcsögről meg inkább nem is nyilatkozom. XD
Teljesen normális a macskád, nyugi. :)
Szia! Az enyém is harap és néha nagyon fák. Nem fogod elhinni de a kutya témában találtam megoldást. Zsenik a kutyások a nevelésben, nekem bejött :D
Szóval amikor megtámad játékból és túl erőset harap nem szabad vele tovább játszani. Sikíts fel és merevedj meg pár mp-re. Az enyém nem fogta fel rögtön h akkor most mi van, de 2-3x eljátszottam és mindig eggyel kissebbet harapott, úh meg lehet próbálni, mert ha meg hagyjuk őket elkanászodni lemondhatunk róla h nyáron kidugjuk a lábunkat a paplan alól :D
Nem tudom, h minden macska idomítható-e de sztem mi macskások túl könnyen feladjuk. Pedig nagyon okos jószágok. Az enyém tud trükköket és most tanítom a pacsira...nem egyszerű, de előbb-utóbb meglesz :D
Időigényes munka az biztos :)
Én nem gyömöszöltem, hanem mindig elkaptam a kezem, hogy ne tudjon ráakaszkodni.
Macska pszichológia: ami nem megy, nem erőlteti. Valahogy lájtosabb lett a küzdelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!