Lehet egy cicának pszichés baja attól, hogy ivartalanítottuk?
Másik orvos...
A szeméhez pedig szemész szakrendelés kellene. Hol laksz?
En is a masik orvost ajanlom - foleg, mert a szeme joval kozelebb van az agyahoz, mint barmi mas - es ott is kialakulhat gyulladas, vagy barmi, ami tenylegesen megzavarja az agyat.
De lehet, hogy valojaban egyszeruen nem is lat rendesen, es ettol levert...
Akik prédikálnak az oltásról, képzeljátek, falun sosem volt divat az oltás, sőt soha egy macskát sem oltottak még be a közelben, holott falun van a legtöbb macska. Ráadásul több tízezer Ft egy olyan oltás, amit nem mindenki engedhet meg magának, főleg hogy a család egészségügyi problémáit is épp elég fizetni.
Egyébként nem tudom, mi a baja a cicának, de 4-5 napja még a házunk táját is messziről kerüli, mindig az x-edik szomszédnál látom csak, 2 naponta egyszer, akkor sem jön, ha hívom. Így még orvoshoz sem tudjuk elvinni, hogy nem jön haza. :S
"Akik prédikálnak az oltásról, képzeljátek, falun sosem volt divat az oltás, sőt soha egy macskát sem oltottak még be a közelben, holott falun van a legtöbb macska."
Nem kell elképzelni, tudjuk mi ezt nagyon jól, elég szomorú...
A Nekem válaszolóknak (elnézést a kérdezőtől):
Neten is olvashattok róla, hogy az oltás nem ad 100%-os védelmet, illetve szülőtől is hordozhatja a betegséget. Ettől függetlenül fontos és hasznos.
Oltva volt a cicám, de gondoltam ennyire részletesen nem térek ki mindenre.
Csak a tapasztalatomat szerettem volna megosztani a kérdezővel(erre találtatott ki az oldal többek között), és felhívni a figyelmet arra, hogy érdemes orvoshoz fordulni.
Természetesen mindenki saját gondolkodás módjának megfelelően ítéli meg az olvasottakat, azaz hogy ki mit gondol egy történet mögé...
Ha nem oltod a cicádat kérdező, akkor min csodálkozol??? És mit vársz tőlünk? Akkor most mondom, BÁRMI baja lehet. BÁRMI. És valószínű, értsd 75% h már most olyan beteg h meg fog halni, de az oltás amúgy hülyesééééég, nem is kell.
Akinek a cicája örökölte a betegséget: :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!