S. O. S. Bovebbeem lent. Mit tudnak csinalni?
Figyelt kérdés
A macskam(lany,1 eves) eltunt 3 napra,s fel oraval ezelott erkezett haza,a szorzete foltokban hianyzik,veres mindenhol,s a legkozelebbi allatorvos 60 km-re van,s mivel autonk nincs nincs lehetosegem elvinni,az itteni allatorvos annyit mondana,h assam meg neki a godrot.Arra gyanakszom a szomszedom lehetett,mivel mar regota ellenzi a cica tartasat....Fontos lenne,ertelmes valaszokat pls :(2011. máj. 17. 16:27
2/12 anonim válasza:
Nincs egy ismerősőd,rokonod aki elvihetne?Szerintem azért próbáld meg a helyi orvosnál is még ha hülyeséget mond is,mert a cica élete talán rajta múlik.Hátha képes lesz most az egyszer normális választ adni...ha pedig nem akkor menj el és ne is foglalkozz vele,de mindenképp kérdezd meg valamelyik ismerősődet!
3/12 A kérdező kommentje:
Kepzeld el siettem,mert a macskam epp itt haldoklik melletem,s nem arra vagyok kivancsi,hogy hogy tudod kritizalnia masik embert
2011. máj. 17. 16:35
4/12 A kérdező kommentje:
Masodiknak:
Fele rokonsagot vegigtelefonaltam, s vagy nincs autojuk,vagy dolgoznak,nem ernek ra.Az allatorvost felhivtam,annyit mondott hogy hogyha nagyon verzik probaljam elalitani,ha nem sikerul akkor pedig meghal,ez van, o nem tud tobbet csinalni mert o csak egy kisvarosi allatorvos,nala meg a kotelezo oltasokat se lehetett beadatni,mivel o csak epp arra van hogy menjek ide,-oda.Az oltasokert is vagy 30 km-re kellet elmenjek...
2011. máj. 17. 16:38
6/12 anonim válasza:
engedd el, de legyél ott mellette AKKOR
7/12 A kérdező kommentje:
Meg a nagyanyja is a mienk volt,mar regota a mienk ez a cicacsalad,megprobalok tovabb hivogatni embereket, s meghal akkor biztos feljelentem a szomszedot x(
2011. máj. 17. 16:45
8/12 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos, hogy a szomszéd volt, lehet hogy egyszerűen megtámadta egy kutya vagy egy másik macska.
9/12 anonim válasza:
Második vagyok.
Hogy lehet ilyen pofátlan az az orvos??????Hát ő nem azért van,hogy segítsen?Mocsok szívtelen!
Először is ne engedd el a cicust küzdj érte!
Másodszor:van valamelyik barátnőd aki szívesen megkérné a szüleit,hogy vigyen el titeket?
Harmadszor pedig sikerült elállítani a vérzést?
10/12 anonim válasza:
Szerintem akkor hívd ki az állatorvost. A neten biztosan találsz olyat, aki kijön házhoz, főleg, ha mondod, hogy nagyon sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!