Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Most mit csináljak...

SOS! Most mit csináljak hagyam h elvigye?

Figyelt kérdés
az anya macskánk szült a padláson 2 kiscicát a másik macskánknak is szüettek kiscicái fde ők meghaltak valamiért!most ez a 2 macsaka neveli eggyüt a kiscicákat.2hete hoztuk le a padlásról őket most átraktuk egy másik kosárba őket s folyamatosan el akarják vinni őket!mit csináljak??
2011. máj. 14. 15:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hagyd őket.Nem érzik ott biztonságban a kicsiket.Ha nagyon erőlteted,még abbahagyja a szoptatást.

És a másik amit tehetsz,hog yivartalanítod mindkettőt,hogy ne legyen több se élő, se halott kiscica.

2011. máj. 14. 15:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Valszeg nem érzi ott biztonságban a kölykeit. Neked milyen lenne, ha nem éreznéd biztonságban a kisbabádat? Had vigye amerre szeretné. Az állat nem hülye. Attól, hogy nektek nincs szem előtt, nem lesz baja.
2011. máj. 14. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Tedd vissza őket a padlásra.Nehogy bajuk essen miközbe cipelik őket.
2011. máj. 14. 15:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Jólvan nyilván azért kérdeztem mert nem tudtam mit kell csinálni mert már volt több macskánk is de ők soha nem vitték el.Normális válaszokra gondoltam.Meg persze azért is kérdeztem mert eddig nem vitték el őket pedig 2 hete lenn vannak!Ez az oldal szerintem azért van hogyha nem tudsz valamit akkor megkérdezd de az utóbi időben ez a b=a=r=m=o%k oldala lett!(bocs a helyesírásért)
2011. máj. 14. 15:33
 5/15 A kérdező kommentje:
tisztelet a kivételeknek!
2011. máj. 14. 15:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha így gondolod akkor lehet keresni másik fórumot ahol szerinted normálisabb emberek vannak, nem kötelező ide írni. Akik válaszolnak azok megtisztelnek azzal hogy elolvassák a kérdésedet és megpróbálnak segíteni. Az a baj hogy az ivartalanítást javasolták? Pedig tökéletesen igaza van. A hozzáállásod miatt meg is érdemled hogy ne kapj normális választ ezek után.
2011. máj. 14. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem aki válaszolt, használható dolgot írt. Amiatt ne durrogj, hogy nem azt írták, amit Te elképzeltél. Bár hogy mit képzeltél........... És igen, "el lehet menni innen", mint politikusunk javasolta.
2011. máj. 14. 17:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell kiakadni ezeken a válaszokon. Mindenki válaszolt a kérdésedre, használhatóan, és nem is oltottak le. Az oltás nem itt kezdődik, valószínű kicsi az ingerküszöböd.

Szval, azért viszik el a kölyköket, mert nem érzik biztonságos helyen. Nincs összefüggésben hogy 1 hét után vagy 2 nap után kezdik el cipelni őket. Mikor a mi cicánk szült, akkor vagy 3-4 helyre cipelte a cicáit, mire megtalálta a megfelelő helyet. Sőt, mikor nagyobbak lettek, akkor is átköltöztette őket egy másik helyre.

Hagyd, hadd vigye őket, ahová szeretné. Nem volt jó ötlet lehozni őket a padlásról, mert a cicák szeretik magas, sötét helyekre vinni a babáikat, hogy ne férjen hozzá senki. A miénk pl az emeleti beépített szekrény legfelső polcát nézte ki magának. Szerencse volt, hogy be lehetett húzni a szekrényt, de így is féltünk, hogy ki fognak esni a babák. A padlásról viszont elég nehezen estek volna le sztem, úgyhogy hagynod kellett volna őket.

Nem szabad beleavatkozni az állatok szülési viselkedésébe, a természet tudja a dolgát.

2011. máj. 14. 18:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Jó de most vettük észre h mikor az igat anya akar bmenni akkor a másik elzavarja meg fuj rá!!mit csináljak?
2011. máj. 15. 17:41
 10/15 A kérdező kommentje:
És nem az anyuk viszi el őket hanem a másik!
2011. máj. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!