Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minek ennyi kismacska?

Minek ennyi kismacska?

Figyelt kérdés

Az összes kérdés tele van frissen ellett, meg néhány hetes macskákkal. Én egyszerűen nem értem. Kinek kell kismacska? Bármikor, bárki aki szeretne macskát, tud kapni, tele van a világ senkinek sem kellő kiscicákkal. Akik elletik a macskájukat miért csinálják?

És hova teszik azt a rengeteg kölyköt?

2011. máj. 13. 14:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A napokban megáll egy fehér autó előttünk és kitesz egy dobozt , a kövesre.Én kiszaladok megnézem mi az és 2 tündéri szürke perzsa cica bevittem őket mivel van cicánk ezért ebben már tapasztalt vagyok.Megfürdettem kaptak ennni és most itt éldegélnek:)
2011. máj. 14. 11:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen úgy vannak a macskákkal, hogy aranyos, lehet vele játszani, lehet simogatni. Cserébe enni adnak neki. És itt kimerül a felelősségtudat. Rossz időben nem mehet be a házba, nem adnak neki valami kis védett helyet, nem viszik orvoshoz ha beteg lesz, nem érdekli az embert ha állandóan kölykök lesznek...

Akinek nem inge ne vegye magára!

2011. máj. 22. 15:01
 13/28 anonim ***** válasza:
17%
mit kell mindenkinek beleszólnia??! szerintem senki sem akar befogadni idegen macskát amúgyis. le lehet szállni azokról akiknek lesznek kiscicák. ivartalanítás. haggyátok máár. van akiknek nincs pénzük ivartalanítani. AKKOR MEG NEM MENHELYEKET KELL KITALÁLNI HANEM EGY KAMPÁNYT HOGY AKINEK NINCS PÉNZE IVARTALANÍTANI CICÁT ANNAK ADJANAK ABBÓL A BEFOLYT ÖSSZEGBŐL!!!! akik pedig itt töltik a dühüket hogy nem ivartalanítsuk, adjatok rá nekünk pénzt mert nem olyan az anyagi helyzetünk sem, mint nektek!!! és most az hogy akkor minek tartunk macskát ha nincs is rá pénz meg hogy 1 év alattz jön a 1001 macska. ééés??????!! akkor pedig segítsetek nekünk, és ne letoljatok minket! szóval ezt gondoljátok át!
2011. máj. 22. 17:31
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nincsen pénze ivartalaítattni az ne tartson állatot!

EZ ÁLLATKÍNZÁS!!!Hány apró állat hal meg felelötlen gazdáktol.Az vállaljon állatot aki el tudja tartani,tudja etetni ivartalaníttatni és orvoshoz vinni ha baja van!

2011. máj. 22. 17:38
 15/28 anonim ***** válasza:
52%
Aki nem tudja ivartalaíttatni de azért van nete az nézzen szét van ivartalanítási akció meg alapítványok is.Az hogy valaki hülye az egyéni probléma.
2011. máj. 22. 17:39
 16/28 anonim ***** válasza:

Az utolsó kettö én voltam.Nekem is van két cicám a lány meg van mütve így a fiú sem szenved és tök jól megvannak.

20/L

2011. máj. 22. 17:41
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
hagyátok már ezt a hülyeséget hogy állatkínzás. ha neked se lehetne gyereked( már ha nő vagy ) az nemaz...
2011. máj. 22. 17:41
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen csak tudod én ember vagyok el tudom dönteni meg tudom akadályozni.Ö viszont nem és nem jó hogyha minden tüzelés után besikerül egy alom...
2011. máj. 22. 17:43
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

17.31-esnek:azért van ennyi felesleges szaporulat,mert ilyen sötét emberek vannak,mint te.

A nőknek se rossz feltétlenül,ha nincs gyerekük,én pl.soha nem akartam,és hála Istennek nem is lett,pedig már túl vagyok a 40 éven.

És itt jön be az,hogy szabad akaratomból dönthettem,nem az ösztöneim irányítottak,mint a macskákat.

2011. máj. 22. 17:57
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátnőm, többdiplomás, a szülei is azok. Macskákat tartanak. Nőstényeket. Van neki 2-3 mindig. Ha egy cicájuk elpusztul vagy elveszik, mindig befogadnak helyette egy másikat.

Ez tulajdonképpen szép dolog, csakhogy egyik sincs ivartalanítva. És minden évben van 2-3 alomnyi kiscica.

Nem viszik őket ivartalanítani, mert szeretik, ha vannak kiscicák, és mindig keresnek nekik gazdit.

Csakhogy már nem kel el ennyi cica!

Nem tudom meggyőzni a barátnőmet az ivartalanításról, sőt biztos vagyok benne, ha a két "öreg" macskát meg is műtetnék, hoznának helyettük újabb "anyának valókat". Engem elkeserít, hogy az a sok kismacska, aki tőlük kikerül, az utcán végzi, mert a kedves, megbízható gazdijelöltek, akiket ők keresnek, kidobják őket, amikor már megnőttek, mert nem olyan édes kis gombócok, mint kiskorukban.

2011. máj. 22. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!