Minek ennyi kismacska?
Az összes kérdés tele van frissen ellett, meg néhány hetes macskákkal. Én egyszerűen nem értem. Kinek kell kismacska? Bármikor, bárki aki szeretne macskát, tud kapni, tele van a világ senkinek sem kellő kiscicákkal. Akik elletik a macskájukat miért csinálják?
És hova teszik azt a rengeteg kölyköt?
A legtöbb helyen úgy vannak a macskákkal, hogy aranyos, lehet vele játszani, lehet simogatni. Cserébe enni adnak neki. És itt kimerül a felelősségtudat. Rossz időben nem mehet be a házba, nem adnak neki valami kis védett helyet, nem viszik orvoshoz ha beteg lesz, nem érdekli az embert ha állandóan kölykök lesznek...
Akinek nem inge ne vegye magára!
Akinek nincsen pénze ivartalaítattni az ne tartson állatot!
EZ ÁLLATKÍNZÁS!!!Hány apró állat hal meg felelötlen gazdáktol.Az vállaljon állatot aki el tudja tartani,tudja etetni ivartalaníttatni és orvoshoz vinni ha baja van!
Az utolsó kettö én voltam.Nekem is van két cicám a lány meg van mütve így a fiú sem szenved és tök jól megvannak.
20/L
17.31-esnek:azért van ennyi felesleges szaporulat,mert ilyen sötét emberek vannak,mint te.
A nőknek se rossz feltétlenül,ha nincs gyerekük,én pl.soha nem akartam,és hála Istennek nem is lett,pedig már túl vagyok a 40 éven.
És itt jön be az,hogy szabad akaratomból dönthettem,nem az ösztöneim irányítottak,mint a macskákat.
Van egy barátnőm, többdiplomás, a szülei is azok. Macskákat tartanak. Nőstényeket. Van neki 2-3 mindig. Ha egy cicájuk elpusztul vagy elveszik, mindig befogadnak helyette egy másikat.
Ez tulajdonképpen szép dolog, csakhogy egyik sincs ivartalanítva. És minden évben van 2-3 alomnyi kiscica.
Nem viszik őket ivartalanítani, mert szeretik, ha vannak kiscicák, és mindig keresnek nekik gazdit.
Csakhogy már nem kel el ennyi cica!
Nem tudom meggyőzni a barátnőmet az ivartalanításról, sőt biztos vagyok benne, ha a két "öreg" macskát meg is műtetnék, hoznának helyettük újabb "anyának valókat". Engem elkeserít, hogy az a sok kismacska, aki tőlük kikerül, az utcán végzi, mert a kedves, megbízható gazdijelöltek, akiket ők keresnek, kidobják őket, amikor már megnőttek, mert nem olyan édes kis gombócok, mint kiskorukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!