Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elég neki a synulox antibiotikum?

Elég neki a synulox antibiotikum?

Figyelt kérdés
Cicámnak, ma találtam egy sebet az állán, általában reggel átsimogatom, meg átnézem, hogy nincs e benne kullancs, aztán ma az álllán találtam egy kemény csomót, azt hittem, hogy csak összecsomósodott a szőre, de aztán annyira tartotta, hogy valarjam neki, hogy elkezdtem szépen óvatosan leszedni a sebet, aminek a közepében egy megcsomósodott gennydarab volt.A seb helyén most egy mélyebb lyuk tátong.Pyodermára gyanakszom.Vélemények?
2011. máj. 12. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Véleményem,hogy ne gyanakodj, hanem vidd orvoshoz.
2011. máj. 12. 10:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Most már biztos.Szóval akkor elég a synulox antibiotikum, vagy gondoltam rá, hogy még fürdetőt is veszek neki.
2011. máj. 12. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A Synulox egy antibiotikum, sé mint olyan, vényköteles. Azért, mert csak orvosi rendelvényre adható, orvos ellenőrzése mellett szedhető (adható).

Nem véletlenül, ugye...Nem mindegy, hány napig kapja az állat (ember), milyen adagban, stb...

És az sem midegy, hogy milyen jellegű problémát kezelünk vele.

Ezért javaslatom: vidd el a cicát orvoshoz: és ha a gyógykezelésre kerül a sor, mondd meg (és mutasd meg, mert a Synulxból is több méret van), hogy Neked van ilyened, kérdezd meg, szedheti-e ezt a cica, vagy mást javasol? Így a cica is jobban jár, meg talán Te is spórolhatsz valamit, ha mégis megfelelő a gyógyszer.

Különben én nem vagyok benne biztos, hogy pyoderma, könnyen lehet, hogy csak simán megbökte valami...de mutasd meg szakérőnek

2011. máj. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!