Ivartalanítással kapcsolatos kérdés, fontos! Mit csináljak a cicámmal, hogy ne járkáljon?
ne aggódj, holnapra, de 2 nap múlva már biztosan sokkal jobban lesz, hamarosan enni és inni fog :)
ha meg nem, akkor szólsz az állatorvosnak.
Aranyosak vagytok köszi:)
Igyekszem megnyugodni.
Nálunk nem volt ez egyszerű dolog...
Az én cicám (nőstény ő is) már eleve nehezen akart elaludni a rendelőben is.. aztán a doki 1-2, maximum 3 órára becsülte az ébredést, ehhez képest 5 óra múlva ébredt fel. Kimászott a dobozából, de nagyon sírt szegénykém :( Aztán próbált menni... állandóan eldőlt, és nyekkent is mikor elesett... leterítettem egy lepedőt az ágyra, és ráraktam, meg odaültem mellé. Kellett is a lepedő mert az éjszaka négyszer hányt és maga alá is pisilt. Aztán éjjel 2 fele elaludt nagy nehezen, rendesen feküdni szegényem nem tudott (a sebe miatt) így a kezemmel támasztottam a fejét, mert úgy tudott csak elaludni. Aztán én is elaludtam, és hamarabb felébredtem reggel, mint ő. Reggelre már kiment belőle az altató hatása és már csak a seb miatt volt nyűgös, egész nap feküdt, nem akart enni-inni. Én fecskendővel nyomtam le neki szőlőcukros oldatot (1 dl vízbe feloldasz 4-5 db szőlőcukrot) ebbe van egy kis kalória, jót is tett neki. Másnap sem volt hajlandó enni-inni, egy kis kefirt nyalogatott csak, de azt sem sokat. Aztán még aznap este elfogadott egy kis husit is. A műtét utáni harmadik napra már viszonylag jól volt, járkált, evett-ivott magától. :) Általában 2-3 nap, mire helyre állnak ilyenkor. :) Ne aggódj szerintem, nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!