Hogy taníthatnám meg a cicámat arra, hogy "beszélgessen velem"?
Probalj iszonyu Grimaszokat es fintorogjal arra az allatra es Icsarkodjal ra!Vinnyogjal es ne rettentsen meg senki es semmi ha epp aközbe jön be a szobadba!
A Macskad előtt egy Lazaccal verjed meg a Csokloidat es Megszolal majd neked azt hiszem
utolsó válaszoló:D
am nekem volt egy macskám,aki mekegett.:)nagyon aranyos volt,így jelezte,ha éhes volt.:)
Gaz volt az első valaszom Bocs!
A Cicad beszelni fog feled csak te nemfogod erteni De erezni fogod mit akar majd ha kiismered őt!
Es ő is erezni fogja a szereteted es azt mit mondassz neki!
hihetetlen,de ha én beszélek a cicámhoz,az egyik szemével kacsint,ilyenkor tudom,hogy érti,amit mondok:)
Ő elég keveset nyávog,szóval mi így "beszélgetünk"
sok cicám volt már..közülük nem mindegyik volt beszédes!:)
de lehet néha érteni,hogy mit akarnak..köszönnek,enni kérnek...
Nekünk olyan cicánk van, örököltük a volt lakótól, hogy magától ilyen beszédes. Nagyon értelmes macska. Van hogy nem is hallgatnak a cic-cic re, hanem a nevükre. Három van. Ha elmegyünk sétálni kísérnek minket, vagy ha nem jönnek de jövünk haza jönnek ki elénk. Ha éhesek jelzik.
Úgyhogy szerintem sokat beszélgess vele, akkor érzi hogy törődsz vele és előbb utóbb reagálni fog. Adhatsz neki jutalomfalatokat, bár szerintem ha olyan a macsek magától is érzi hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!