Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ilyen lehetséges? PLSkétségbe...

Ilyen lehetséges? PLSkétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés

tegnap le fialt a macskám 2 gyönyörü kölyke lett , ma tapogadtam a hasát és ott a hasa aljánál van 1 kis dudor lehet hogy az 1 másik kismacska amit nem birt meg szülni ?

ui: bocsi a hejesirási hibákért !

2011. máj. 6. 13:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

amúgy a cicamama jól van? Különben igen, lehetséges, hogy nem tudta megszülni mindet. javasolnék egy állatorvost, az megállapítja, hogy minden rendben van-e, vagy tényleg bent maradt egy kiscica, esetleg egészen mást érzel.

De ha kiscica, és nem születik meg, az életveszélyes a kicsire, és az anyjukra is.

2011. máj. 6. 13:35
 2/26 A kérdező kommentje:
PONTOKADOK !!! segitsetek léccy nagyon megvagyok ijedve
2011. máj. 6. 13:36
 3/26 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem hívj fel egy állatorvost mindenképp.
2011. máj. 6. 13:36
 4/26 A kérdező kommentje:
a cicamama ugy mondva királyul van eszik szoptat meg minden megengedi h simogassam a kicsiket és minden .. csak h most ahogy simiztem a pociját ilyen kemény volt és nagyon de nagyon megijedtem ... az állat orvos mennyi lenne ?
2011. máj. 6. 13:37
 5/26 anonim ***** válasza:
Nekünk egy nagyon kedves állatorvosunk van, megadnám a számát, csak nem tudom hol laksz, így lehet felesleges lenne. Írd meg privibe, de valószínűleg el is kell vinni, mert látatlanban az orvos sem tud biztosat mondani.
2011. máj. 6. 13:38
 6/26 anonim ***** válasza:
Az attól függ mi az a dudor... a miénk mindig elmondja előre, hogy mennyi lesz a beavatkozás.
2011. máj. 6. 13:39
 7/26 A kérdező kommentje:
privibe sajnos nem tudom irni am Makói vagyok
2011. máj. 6. 13:40
 8/26 anonim ***** válasza:
Ooo, az sajnos nagyon messze van. Keress az interneten egy állatorvost és hívd fel mindenképp, legfeljebb, de úgy is azt mondja vidd el, és ott legfeljebb megkérdezed, hogy mennyi. Mert ha tényleg bennmaradt, akkor mindenképp orvoshoz kell vinni...
2011. máj. 6. 13:42
 9/26 anonim ***** válasza:
- 1 legfeljebb :)
2011. máj. 6. 13:45
 10/26 A kérdező kommentje:

de mondjuk megkérdezem még tatámat és aztán ha van vmi felhivom az 1 ik oszt társam apját :)

köszi a válaszok

am ugy jol van meg minden fut szoptat nem fájalja ha megnyomom azt a pontot akkor mi baja lehet ?

2011. máj. 6. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!