Benti cica karmolásától el lehet kapni valami fertőzést?
Nekünk kinti-benti cicáink vannak. Egy csomószor megkarmoltak már (főleg játék közben).De még mindig élek :)
Bár azért jól mosd le a sebet.
Szia!
épp 10 perce tôrtént hasonlò eset velem is... Tômbhàzban lakunk, de kijàròs cicàt nevelek a cicàmbòl és egész jòl haladunk... Szòval épp kinn voltunk a kôzôs hàtsò kertben, és hàt hallottam, hogy hozza a szomszéd a kutyàjàt, sikerûlt is gyorsan karba vennem a cicumat, mielôtt elkapja a kutya, és hàt macska a karomba kutya rohan felénk, én is megijedtem, nem hogy a cica, aki mindenàron kiakart ugrani a karombòl és hàt az arcomon van a helye két helyen is, nem dùrva nagy a sab, de mély... A sztori jòl zàrul, mert ahogy a fôldre ért a macskàm, egybôl betàmadta a kutyàt, aki visìtva menekûlt... :) :) Halàli volt, még most is rôhôgûnk a dolgon, de hàlsitennek a nagykutyànak se lett semmi baja, a cicànak se, csak az én arcom làtja kàràt, de sebaj, a BETADIN segìt, ìgaz majd ôssze pisiltem magam, de ennél rosszabb ne legyen :)
Betadinozz, ha mély, sose lehet tudni, kis karmolàsokbòl nekem se lett bajom, de elôtte a fôldet kaparta, szal nem kell fôlôsleges kôr az ûgyeletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!