Milyen fertőzést vittem be a halaimnak?
Már tényleg nem hiszem el.A guppikat amelyekkel az uszonyrothadást behoztam és a többi guppit is elkülönítettem. A neonhalaim ki vannak fakulva, 2 nap alatt kettő pusztult el és szerintem mindjárt meghal még egy...
A bettám kopoltyújánál valami fehér valami van ami eddig nem volt...
a kezelést nem hagytam abba, mit tegyek. Nagyon el vagyok keseredve, már a sírás határán álok:(
egyedül az anciknak nincs semmi bajuk, egyenlőre.
itt van pár kép nem sokat látni rajtuk sajnos:(
parakilles kezelés nekik holnap lesz pont az a nap mikor megint 50%át ki kell porszívóznom és 2,5 parakill-t bele kell raknom, nem világitok a kép miatt kapcsoltam csak fel a lámpát pár pillanatra..
olyan mint ha egyre rosszabb lenne:(
fordulj szakemberhez! Szerintem így itt mi nem fogjuk tudni neked a jó megoldást.
Van kopoltyúférgesség is, csak a betta miatt gondolom.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez az úgynevezett neonbetegségnek tűnik, fertőző, gyógyíthatatlan és halálos. Elvileg állatorvos által felírt antibiotikummal kezelhető, de még nem igazán hallottam róla, hogy sikeres lett volna.
A 37-edik hozzászólás és a rá érkezett válaszokat olvasd át.
Ettől függetlenül a kezelést folytasd, viszont a beteg halakat különítsd el, úgy talán van esély néhány megmentésére.
Sajnálom... :(
talán itt találsz valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!