Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudok segíteni az...

Hogyan tudok segíteni az éppen most szülő macskának?

Figyelt kérdés

Nem a miénk a macsek, valami kóbor állat ami mostanában feltűnik néha nálunk. Láttam hogy vemhes azért adtam neki enni néha. Most viszont valamiért úgy döntött, hogy a mi telkünkön hozza világra a macskáit. Ide jött reggel, és nyávogott. Adtam neki enni, de tovább nyávogott. Próbáltam elzavarni, de mindig visszajött. Akkor láttam, hogy vérzik. Letettem neki egy rossz rongyot a kert sarkába, most azon fekszik és nyávog. Egy cica már világra jött, de halott volt így elástam, de gondolom még lesz...bár én nem értek hozzá, nem volt még ilyenben részem.

Tudok neki valahogyan segíteni?

2011. ápr. 26. 12:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már van kettő szép kis cica, ők egészségesek. Az első nem is nézett ki jól, és amikor kibújt már akkor sem mozgott. Ez a kettő viszont nagyon is mozgékony volt már abban a kis burokban is mikor még az anyjuk hámozta le róluk. Hangjuk is van rendesen :) Most pihen az anya macsek, mert nem történik semmi. Hány cica születhet egy macskának? Lehet hogy nem lesz több?
2011. ápr. 26. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Örülök hogy kettő egészséges, bár nem tudom mi lesz a sorsuk. Eyébként születhet akár 4-5 is, de az is lehet hogy nem lesz több. Órák is eltelhetnek a picik világra jövetele között.
2011. ápr. 26. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:

lehet csak ennyi,de lehet több is.

nálunk volt olyan hogy csak kettő volt,tavaly meg 4 is volt :)

2011. ápr. 26. 16:14
 14/14 A kérdező kommentje:
a sorsuk az lesz, hogy gondjukat viselem ha az anya itt hajlandó maradni velük. ha elviszi őket nem sokat tehetek értük.
2011. ápr. 26. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!