Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet egy cica AIDS-es?

Hogyan lehet egy cica AIDS-es?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 12:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Kösz a lepontozást, legközelebb segitsen Neked a halál! Már a kérdésből is látszik hogy annyi eszed sincs mint egy marék lepkének!
2011. ápr. 26. 16:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Olvasd már el a te válaszodat és a többiekét :)

Aztán kiderül, ki olyan sötét mint az éjszaka. ;)

2011. ápr. 26. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

Te, kedves kérdező! :))

Idézlek:"Nagyom remélem, hogy nem embertől kapta el nemi úton.."

Lehet le vagyok maradva de még nem láttam embert macskával szexelni!

Biztos hiányoztál irodalom órán, értő olvasás... Meg biológián is ezek szerint...

Egyébként ugyanazt irtam amit a 18:18-as! A HIV virust emberi virusra értettem, ugyanis a kérdésben sehol nem szerepelt hogy melyik AIDS-ről érdeklődsz! Én csak az igazat irtam, utánam is megerősitették nem lehet a macskád EMBERI SZEMPONTBÓL beteg! Gratulálok hogy voltál oly kedves ezért lepontozni! Téged minősít!

2011. ápr. 26. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

kedves 76 %-os te beszélsz hülyeséget.

Összekevered a vírust és a betegséget. A kérdező nem azt kérdezte, hogy lehet-e egy macska HIV vírus hordozó, hanem azt, hogy lehet-e AIDS-es.

A válasz igen. (szemben a te "nem" válaszoddal)

Nem a HIV vírustól, de arról nem is beszélt senki. (rajtad kívül, te is teljesen feleslegesen)

2011. ápr. 26. 19:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen lepontozlak, mert nem hasznos a válaszod. Főlj csak a saját levedben :) Okoskám.
2011. ápr. 26. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Régebben előfordult, hogy macskával szexeltek :/ Beletették a fejét meg a két mellső lábát a csizmaszárba, hogy ne karmoljon, a két hátsót meg fogták. Aztán meg ki tyúkot, ki birkát, kinek mit adott a nyomor meg a saját ferdülete...
2011. ápr. 27. 07:53
 17/17 mander válasza:
Igen, lehet macska is AIDS-es, én láttam is egy aids-es macskát, a szomszéd néniét...lány macska volt és minden kandúr odajárt szegényhez, gondolom így szedte össze...a végén elég durván nézett ki, szerencsétlen ferdén ment, alig bírta tartani magát :S és elég hamar el is pusztult...
2011. ápr. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!