Mit tegyek a cicámat megmérgezték?
Amit különösen nem értek:
""Akármit is mondasz vagy gondolsz, nem abnormális és hihetetlen az, hogy voltak/vannak szülők, akik leültették a kiskutyáért síró 15-16 éves gyereket, és elmondták neki, hogy lehet kutya, DE a kutya ezzel-azzal jár, ezért ezt-és ezt kell csinálni, hogy mindene meglegyen."
Ezt írtam. Erre te:
"Ebben amit itt leirtál semmi kivetnivaló nincs, sőt igy normális. Ha valaki ezt elolvassa automatikusan igazad ad neked. "
Akkor nem értem, mi a probléma. A szüleim leültettek, elmondták, hogy nekem is tejelnem kell a kutyáért, még azt is elmondták, miért (hogy lássam, hogy nem fenékig tejfel, blabla). Nyittattak velem egy dobozt, amibe lassan belegyűlt a pénz... A többit tudod. Az egyik hsz-edben ez hihetetlen f@szság, a másikban sűrűn bólogatsz.
Ne haragudj, lehet, hogy már megmagyaráztad valahol, de kezdek zombulni, mert egész nap fordítottam, nem kizárt, hogy nem vettem észre.
Nekünk is régebben volt ilyen problémánk.
Sajnos mi sem engedhetünk meg, hogy állatorvost hívjunk, bármennyire ez a legjobb megoldás...
Itass vele sok-sok tejet, adj neki nyers tojást.
Nekünk 2 nap múlva meg is gyógyult. : )
amúgy részvétem a cicáért. :((
Nekünk sincs pénzünk állatorvosra!!! Nem mindenkinek van pénze állatorvosra!!!! :@@@ Mi az hogy csak gazdagoknak lehet állatuk??? :@@ wháá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!