Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a cicámat megmérgez...

Mit tegyek a cicámat megmérgezték?

Figyelt kérdés
Reggel nagyon rosszul volt többször is hányt és amikor fel akar állni akkor eldől oldalra és össze esik:/ Biztos hogy mérgezés mert már volt olyan cicám aki belehalt:/ sajnos állatorvosra nincs pénzünk:S Hogy kezeljem itthon? apukám elment a gyógyszertárba venni neki k-vitamint az ugye jó a mérgezésre? 15L Nem akarom őt is elveszíteni.:(
2011. ápr. 21. 13:42
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Amit különösen nem értek:

""Akármit is mondasz vagy gondolsz, nem abnormális és hihetetlen az, hogy voltak/vannak szülők, akik leültették a kiskutyáért síró 15-16 éves gyereket, és elmondták neki, hogy lehet kutya, DE a kutya ezzel-azzal jár, ezért ezt-és ezt kell csinálni, hogy mindene meglegyen."

Ezt írtam. Erre te:

"Ebben amit itt leirtál semmi kivetnivaló nincs, sőt igy normális. Ha valaki ezt elolvassa automatikusan igazad ad neked. "

Akkor nem értem, mi a probléma. A szüleim leültettek, elmondták, hogy nekem is tejelnem kell a kutyáért, még azt is elmondták, miért (hogy lássam, hogy nem fenékig tejfel, blabla). Nyittattak velem egy dobozt, amibe lassan belegyűlt a pénz... A többit tudod. Az egyik hsz-edben ez hihetetlen f@szság, a másikban sűrűn bólogatsz.

Ne haragudj, lehet, hogy már megmagyaráztad valahol, de kezdek zombulni, mert egész nap fordítottam, nem kizárt, hogy nem vettem észre.

2011. ápr. 21. 19:15
 42/45 anonim ***** válasza:
K vitamin tényleg jó rá, vagy tej, az szinte mindent semlegesít, ismerősöm macskáját is a tej mentette meg, mikor lenyalta a festéket a falról.
2011. ápr. 21. 19:18
 43/45 anonim ***** válasza:
45%
Tudod mit, 64%? Lesz@rom. Szevasztok.
2011. ápr. 21. 19:27
 44/45 anonim ***** válasza:

Nekünk is régebben volt ilyen problémánk.

Sajnos mi sem engedhetünk meg, hogy állatorvost hívjunk, bármennyire ez a legjobb megoldás...

Itass vele sok-sok tejet, adj neki nyers tojást.

Nekünk 2 nap múlva meg is gyógyult. : )

2011. ápr. 23. 16:28
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

amúgy részvétem a cicáért. :((

Nekünk sincs pénzünk állatorvosra!!! Nem mindenkinek van pénze állatorvosra!!!! :@@@ Mi az hogy csak gazdagoknak lehet állatuk??? :@@ wháá

2011. ápr. 23. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!