Mit tegyek a cicámat megmérgezték?
Abszolút! :D
Küldtem privit. Persze szigorúan óhéberül!
Mi nem veszekszünk, csak a 64%-os.
Sajnálom a cicát nagyon, kérdező, részvétem.
:'(
Nagyon sajnálom, együttérzek.
Tehát a szüleid szerint félre kellett raknod a kutyára külön pénzt a zsebpénzedböl. Mindezt a felelőségre való nevelés jegyében. Az ott állt évekig, aztán mikor egyszer rá kellett költeni 16eFt-t akkor csak kivetted ebböl a perselyből a lovét és már mentél is a dokihoz. Mindezt 15 évesen.
Szerinted ha valaki ezt átfutja eszi ezt a blödséget amit irsz és nem látja át, csak azért példálozol hogy ebben a vitában igazad legyen?
Higiéniára nevelésnél is ezt módszert választották a szüleid? Tehát volt egy 'szappanra pénz' feliratú bödön is a szobádban? Ha nem akkor miért nem, nem következetes szülők?
Tehát a szüleid szerint félre kellett raknod a kutyára külön pénzt a zsebpénzedböl. Mindezt a felelőségre való nevelés jegyében. Az ott állt évekig, aztán mikor egyszer rá kellett költeni 16eFt-t akkor csak kivetted ebböl a perselyből a lovét és már mentél is a dokihoz. Mindezt 15 évesen.
Szerinted ha valaki ezt átfutja eszi ezt a blödséget amit irsz és nem látja át, csak azért példálozol hogy ebben a vitában igazad legyen?
Higiéniára nevelésnél is ezt módszert választották a szüleid? Tehát volt egy 'szappanra pénz' feliratú bödön is a szobádban? Ha nem akkor miért nem, nem következetes szülők?
Kedves 64% szerintem te vagy az, aki abszolút nem tudod elfogadni, hogy ne neked legyen igazad, ezért nem adod fel.
Akármit is mondasz vagy gondolsz, nem abnormális és hihetetlen az, hogy voltak/vannak szülők, akik leültették a kiskutyáért síró 15-16 éves gyereket, és elmondták neki, hogy lehet kutya, DE a kutya ezzel-azzal jár, ezért ezt-és ezt kell csinálni, hogy mindene meglegyen.
Egyszerűen nem bírom felfogni, ebben mi a hihetetlen, tényleg nem tudom, hol a pics@ba nőttél fel, talán valami kút fenekén, hogy ennyire nem bírod ezt elképzelni?
A szappanos megjegyzésre nem reagálok, kiforgattad a szavaimat és abszolút nem a tárgyhoz tartozik. Azt se tudod már, hogy mit beszélsz.
64%
Mondd már el légyszi, hogy mi bajod? De komolyan? Mit akarsz ezzel? Minket meggyőzni, hogy nem jól neveltek minket, vagy elhitetni magaddal, hogy mindenképp hazudunk? És mit akarsz ezzel a szappannal?
Amúgy nem, nem 16 ezer volt a dobozban évekig, pl a 83%os ezt is leírta, de újra és újra bebizonyítod, hogy cseszel utánaolvasni... Utána meg a szemére hánytorgatod, mikor visszaválaszol, akkor meg "magyarázza a bizonyítványát". Nem kicsit vagy szánalmas, ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!