Nagyon aggódom! 7-8 hetes fajtiszta ragdoll kiscica hasmenéssel. Mi lehet az oka?
Oooh, de sajnálom. :\ Őszinte részvétem. Mikor a miénk beteg volt nekem folyton csak az a gondolat volt a fejemben és nem hagyott nyugodni hogy "csak nehogy meghaljon". Szörnyen féltem tőle, de végül hálaistennek felépült és most minden rendben vele. Azóta már 10 hetes múlott, remélhetőleg már elég erős a szervezete és nem lesz semmi gond vele. Itt egy videó róla, ahol megnézhetitek milyen tündéri kiscica:
ugyanúgy néz ki, mint a miénk volt.
véletlenül nem Soroksárról hoztátok?
:O
Hát ez gyönyörű...
Mi telefonon tartottuk a kapcsolatot a gazdival folyamatosan. Mindig felhívtuk ha valami baja volt a cicának hogy mit kéne, hogyan kéne. Ilyenkor mindig rákérdeztünk hogy a többi kiscica (a testvérei) hogy vannak, mi újság velük. Telefonba mindig egyből rávágta gondolkodás nélkül hogy velük minden rendben, és hogy a többi gazdival is tartja a kapcsolatot telefonon és senkinél nem volt még semmi probléma, csak nálunk. Ez azért durva. Most mit tervezel? Teszel valamit az ügy érdekében? Beszélsz a csajszival? Mi igazából gondolkodtunk rajta hogy felhívjuk, de rájöttünk ha eddig ment a telefonba a hazudás szemrebbenés nélkül, akkor most sem lesz másképp. Mindenesetre a többi cicaimádónak jó lenne tudni róla, hogy nem feltétlenül érdemes ott cicát vásárolni! Legalábbis ilyen fiatalon nem. Azért a ragdoll meg a birman cicafajta (amiket ő adott el) nem hiszem hogy ilyen sorsot érdemelnének...
A barátom megállapodott a hölggyel, hogy a következő alomból kap majd egy cicát, de csak kicsit idősebben hozza el ha már látta orvos.
Amikor mi elhoztuk a cicát, a másik kettő elég dekoncentrált volt.
Mintha le lettek volna szedálva.
A lány cica meg sem mozdult.
Ült és nézett maga elé.
A 2 kisfiú is furcsa volt nekem, én sziámis vagyok.
Ahhoz vagyok szokva hogy amikor mentem cicáért mindig nagy rohangálás fogadott.
Itt meg bágyadtak voltak.
A hölgy azzal indokolta hogy most keltek fel.
Ha a te cicádnak is hasonló vírusa lett volna, az kiderült volna az orvosnál.
Remélem minden rendben lesz a cicával.
Vigyázz rá nagyon!
A tenyésztőnek ne mondd, hogy egymásra akadtunk. Még a végén visszavonja az ajánlatát hogy kapunk egy kiscicát a következő alomból.
Köszi.
Utolsónak:
Az előző cicáért fizettünk nem keveset, sajnos egy héten belül kimúlt.
A következő cicát térítésmenteset hozhatnánk el majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!