Miért fosik a macskám?
Figyelt kérdés
kb szeptemberbe hoztuk a kiscicát és fosik most miért lehet és a farka tövénél is már alig van szőr lerohad a farka?már kb 1 hónapja fosik2009. márc. 2. 17:21
11/24 anonim válasza:
A macska meg sem érzi a fogváltást! Nehogymár egy állatorvos ilyet mondjon, hogy egy hónapja ezért van hasmenése!
12/24 anonim válasza:
És az hogy függ össze? Ez butaság, volt már vagy 1000 macskám, sosem volt semmi bajuk, amikor jött a foguk. Az nem úgy van, mint az embernél, nekik simán kijön, fokozatosan.
13/24 anonim válasza:
A cicáknak tehéntejet adni nem szabad, mert legtöbbjük laktózérzékeny. Vannak kimondott cicatejek, azt sokkal biztonságosabb adni az állatnak.
Mindenesetre vidd el orvoshoz. Egy hónapot hogy tudtál vele várni????
14/24 anonim válasza:
Akkor vidd el egy másik dokihoz! Csak azt nem értem, hogy minek neked az a cica. Szerintem ajándékozd oda annak, aki felelőséggel tudja nevelni azt a kis állatot.
15/24 anonim válasza:
Az enyém is fogváltós időszakában van, de a székletével semmi probléma!
A tej helyett pedig tökéletes a víz! Kölyökként is és felnőttként is. Az enyém még életében nem látott tejet, nem is fog. A cicáknál pedig éppen olyan fontosak a kölyökkori kombinált védőoltások, mint a kutyáknál. ezeket nem szabad elhanyagolni. Sok betegségük van, amit ember is elkaphat.
16/24 A kérdező kommentje:
el viszem ma egy másik állatorvoshoz
2009. márc. 3. 17:35
17/24 anonim válasza:
Na elvitted már állatorvoshoz? Mit mondott?
18/24 anonim válasza:
szegeny cica es szegeny kerdezo ,en mar mind a kettot sajnalom. A cicaknal a hasmenes normalis dolog azert nem kell aggodni,amig jo kedve van a cicanak es jatszik ugra-bugral addig nem beteg.Nem hiszem,hogy akinek van cicaja mindig kemenyt csinalt.en tappal etetem.gyorsan fejlodik es attol is kozbe-kozbe meghigul a gyomra.
19/24 anonim válasza:
Szerintem váltsa a fogait,legalábbis akkor szoktak fosni!!!!De ha még fosik lehet,hogy el fog pusztulni....!!!!!!
20/24 anonim válasza:
Nekem is rengeteg macskám volt, főleg kiscicák amiket az utcáról fogadtam be (egyik sem kapott oltást..) de a fogváltásnál nem volt hasmenése. Kiváncsi vagyok mit mondott a másik doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!