Lilla0930 kérdése:
Mit csináljak a macskámmal olyan furcsán viselkedik? SOS kérlek
Figyelt kérdés
Az anyamacskám kb.40.dik napban jár de olyan furcsán viselkedik.Példa: folyton fekszik,a mellbimbói rózsaszínűek a testhőmérséklete alacson,folyton jön utánam, van a kertben egy nagy ház mi szoktunk benne lenni tesómmal, azt akarjuk h oda fialjon le.De ha kijövök nem mindig de sokszor jön le a többi cicához.Folyton nyalja magát a nemi szervénél...attól félek h lefial és nem tudok ottleni vele mert suliba is járok..mit tegyek??vagy ez annak a jele h lefial? :S2011. ápr. 13. 13:31
11/18 A kérdező kommentje:
köszöönöm :D
2011. ápr. 17. 20:29
12/18 anonim válasza:
"Benti is meg kinti is" és te azt hiszed, hogy a barátnőd macskája csinálta fel? Hát ha ki be jár, akármilyen lehetett, nem épp 40 napja a barátnődé, mert az pont idehozta...
13/18 anonim válasza:
ha kijárós a cicád, tényleg nem tudhatod, hogy előbb már randizott-e.
Nekem is van egy ősszel ideszegődött cicalányka,és egy hónapja mágnesként vonzotta a környékbeli kandúrokat.
magát az aktust én sem láttam, de fölírtam, hogy Cirmike
márc. 15-én pörgött, vagyis összevissza fetrengett.tehát
abból láttam, hogy tüzel és ahhoz számolva május közepére "várjuk" a bébiket.
A cicád viselkedése viszont arra utal, hogy nemsokára
fialni fog.az egyáltalán nem biztos, hogy oda, amit Te
kigondoltál neki...:))Tapasztalat.
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :D de még nem fialt :D
2011. ápr. 20. 12:42
15/18 anonim válasza:
Hello, akkor csak kedveskedik és lehet, hogy nem is lesz apasági per:)))
üdv, de majd írj, ha túlvagytok "szülőszobán":))
16/18 A kérdező kommentje:
megszülettek 3-man vannak 2 fekete és 1 szürke nagyon drágák folyton szopnak... május. 2dika és 3.dika éjszakáján.. idebent 1.5 órás közötti idővel..egézségesek.. :D és nagyon drágák :D:D ♥
2011. máj. 6. 17:39
17/18 anonim válasza:
jaj, de örülök, cukik lehetnek.akkor még pár napot túl is hordta őket.
18/18 anonim válasza:
nem hordta túl, elszámoltam:)sőőőt tökéletes volt az időzítése.
jó cicacbabázást:)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!