Mit csináltok, hogy ne legyen tele a macskaalom körül apró kaviccsal?
Vegyél fedett macska wc-t.
Én sajnos nem tudok, mert az egyik cicám olyan nagy termetű, hogy neki ezek túl kicsik.
Vettem ilyen peremes alomtálcát, de ugyan úgy kikaparják az almot mint a simából.
Úgyhogy én gyakran söprögetek, ez jutott. :)
Sziasztok! Tudom, nem mai a kérdés, de hátha segítek vele valakinek.
Fedett alomtálcánk van, ajtó is van rajta, de mégis kihordja a cicánk az almot. Szilikonos, és tapad a mancsára, ami persze pont akkor hulluk le róla, mikor kilép. Ezt én úgy oldottam meg, h egy kartonpapírt, a dobozos sörnek a 24db-os tálcáját tettem az alom elé(macskakonzerves tálca is jó, csak nekünk az kicsi). Lehajtottam az egyik oldalon a peremét, azt aládugom a tálcának, így nem mozdul el ha rálép. De bármilyen tálca megteszi, csak kell egy kis pereme, h ott tartsa a szemcséket. A tálcából könnyen kilehet szedni a szemcséket. Én minden nap kézi porszívóval szoktam. Ha nem szedem ki naponta, akkor onnan is széthordaná.
Ez azért lett jó megoldás nálunk, mert előszeretettel pofozgatta a cicánk a kipotyogó kavicsokat. Onnan eszébe se jut kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!