A szomszédom lelőtte a macskáimat! Mit csináljak? (Indoklás: szemtelenek voltak)
Kösözönm mindenkinek aki válaszolt!
Egy kicsi faluban élek, ahol mindenki ismer mindenkit és így elég fura helyzet az egész mivel mindenki tud mindent, de nem tesznek ellene. Egyszer a polgárőrség parancsnoka feljelentette, erre az utcán nappal leütötte és simán megúszta. Az állatvédőkben még bízok, tudnátok adni címet, elérhetőséget??
MEgint írok :)
Utánaérdeklődtem és azt mondták, hogy elvileg már bevonták a vadászengedélyét, de én erről nem tudtam mert ugyanúgy hallom a légpuskalövéseket és éjjel hordja a szarvasokat és vaddisznókat. A macskákat az elmúlt 3-4 évben lőtte le szóval ez azért nem annyira friss, csak mára sikerült "kikönyörögni, hogy hagyja meg Árnyékot. Amikor teregettem akkor is lőtt, de mikor anyám kijött a felesége ugrott ki az ajtón, hogy bizony ő lőtt és nem a férje.
És látta, hogy én nem ijedtem meg, mert tovább teregettem.
És félek, mert még itt kell élnem mellettük x évet. Én most töltöttem be a 18.évem és nem szeretnék úgy egyetemre menni, hogy nem rendeztem az ügyet. A feleség a virágai miatt haragszik, meg is fenyegetett, hogy ha még egyszer odamegy a cica és letöri a büdöskét akkor "kitekeri a nyakamat".
Hát tudod, ennyiből már átmennék, és úgy megpics.znám az asszonyt is, meg ezt az elmebeteg állatot is, mint a huzat.
Azonnal írj nekik, és a rendőrségen mindenképp tegyél feljelentést, ne már, hogy egy barom terrorizáljon ott mindent. Vagy menj a médiához!!!! De minél előbb! Mi a garancia arra, hogy Árnyékot is nem fogja kinyírni pár k.rva büdöske miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!