Macskaalommal szenvedek, lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Melyiket használjam?
Menhelyről örökbefogadtunk egy tündéri ivartalanított nöstény cicát.
Rendesen jár az alomra, a probléma az, hogy olvasom, hogy hetente cserélitek az almot, de én már mindent fajtájú és árú almot kipróbáltam és 2-3 nap után nagyon büdi.
Egy 10 kg-os zsák kb. 1 hétre elég.
Feltöltöm 7 cm vastagon a bilijét, szedegetem hűségesen a terméket belőle és mégis pár nap után szagosodik?
Hogyan csináljam és melyik almot használjam?
Szia!!
A mi cicànknak ilyen alomdoboza van, a tetejében szagszûrô cucc, garantàltan szagmentes, és heti egyszer takarìtom, nàlunk egy 5l-es zsàk 2hétre elég...
12:45 vagyok, egyébként ennél a multifites alomnál biztos találsz olcsóbbat ami ugyanilyen jó, csak mi amióta erre rátaláltunk, nem merünk kísérletezni mert nekünk tényleg nagyon bevált...
és ha 45 négyzetméteren van 2 macsek, akkor az ember nem mond le a jó alomról. :D
Köszönöm a jó tanácsokat, ki fogom próbálni.
Féltem a menhelyi cicától, hátha furcs viselkedése lesz vagy valami, de olyan aranyos, annyira meg akar felelni nekünk.
Szép napot!
hali!
én szilikonos macskaalmot használok, 2000-2500 Ft kb egy asszem 8 kilos zsák, ez 2 nagytestű macskának 2 hétre elég, csak a kakit kell kiszedni, egyáltalán nem büdös.
A szilikonos macskaalom az ami olyan golyócskákból áll?
Nem gurul szét a lakásban amit a talpacskájával kivisz?
Nagyon hálás vagyok Nektek, nagyfiammal akartam megbeszélni, de lepattintott, hogy nem ért ezekhez a női dolgokhoz.:)))
Tehát, 8 kg-os zsák elég 2 cicának, aakor mégis én szedek ki túl sokat az alomból mert a 10 kg-ot nem tudom beosztani 2 hétre 1 macskának.
Kezdő vagyok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!