Hogy érhetném el, hogy ne menjen el?
Nemsokára kertesházba költözünk és van egy 6 éves sziámim, aki kicsit butus, és kiváncsi természetű. Nagyon nem szeretném, ha a telekről kimenne, mert a környéken sok kutya van, és különben is, bárki elfoghatja.
Gondolkodtam a macska villanypásztoron is (tudom, elég drasztikus, de nem lenne nagyon magas felszültségű), de nem tudok eleget róla! Akinek van/volt meséljen, hogy hogyan működik is ez?
Valamint mivel tudnám megakadályozni, hogy ne vesszen/szökjön el?
én hét évig éltem panelban egy cicával, amikor családi házba költöztünk. én is rettegtem , attól, hogy megszökik.
nyár volt amikor kiköltöztünk, de a cicust nem engedtük ki,elmentünk dolgozni. a fölső szinet nyitva volt az erkélyajtó és a drágám önállósította magát és szépen lemászott,és a jó ég tudja mit csinált:))
a lényeg, hogy délután , amikor haza mentünk a teraszon napozott a drágám.
ettől kezdve szabadon járt-kelt, eszébe sem jutott odébbállni.
még 5 boldog évet élt, de sajnos mégis egy kutya áldozata lett, amelyik a harmadik szomszédból kerítéseket áttörve
rontott a cicáimra. akkor már több is volt.a fiatalok fölszaladtak a fára, de szegény Micóm már nem volt elég fürge. az argentín dog kivégezte.:'((.
Remélem A Te cicód is megszokja a szabadságot, biztos, hogy nagyon fogja élvezni,de legyetek óvatosak, és erős legyen a kerítés, mármint kutyabiztos.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!