Hogyan lehet kikergetni egy macskát?
Figyelt kérdés
van egy műtermem, és ma elterveztem, hogy fölmegyek, és kitakarítom, mivel nem a lakás része, hanem egy külön kijárati ajtaja van, közvetlenül az udvarra, ezért nyitva hagytam eleinte, hadd szellőzzön, és bement a szomszédom macskája, és nem hajlandó kijönni. máskor ez a macska a közelembe se jön, mert fél tőlem, most meg akárhogy próbálom ki ilyeszteni, vagy kilökdösni, vagy meg sem mozdul, vagy egyszerűen folyton vissza szalad, mielőtt becsukhatnám az ajtót.
szomszéd jelenleg nincs itthon, késő este ér haza. nem akarom zaklatni ezért szeretném egyedül megoldani ezt a problémát...
ötletek?
2011. márc. 26. 14:48
11/19 anonim válasza:
Vegyél pulóvert, kesztyűt ha megtámadna ne sértsen meg, fogd meg aztán rakd ki.
12/19 A kérdező kommentje:
na kitettem, de most úgy nyávog mintha egy kisbaba bőgne : //// nagyon sajnálom szegényt.
2011. márc. 26. 15:17
13/19 anonim válasza:
De ha ennyire kedvetlen, nem lehet hogy beteg? :/
14/19 anonim válasza:
Menj olyan távolságra ahol nem hallod vagy vidd ki neki az ágyat
15/19 anonim válasza:
Egy jól irányzott fenékbe rúgással küldd haza a szomszédba.Ne félj nem mondja el! Aztán a macskák mindig talpra esnek!! :))
16/19 anonim válasza:
utolsó, te aztán ritka primitív vagy.
sztem szólj amúgy a szomszédnak,h. hátha beteg a macsk.a
17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vok primitiv csak már piszokul untuk h az a hüle macsek állandóan oda szart a mi udvarunkba, és ott egy 3 éves gyerek játszadózik, no akkor elszakadt a cérna. Azután alkalmaztam a 11-s rúgást vele szemben.Így megértette h hol a helye. Nem is jött át azóta, sőt ha meglát az utcán iszkol is el egyből a közelünkből.
18/19 anonim válasza:
3 éves gyerek ide vagy oda, akkor is kegyetlen, gonosz megoldásnak tartom, h ilyen mértékű fájdalmat okozol egy állatnak, ami nem is direkt, rosszindulatból csinálja azt, ami idegesít téged... az kicsit sem zavar,h. lehet h meg is sérült, v sokáig nagyon fájt neki? :S
19/19 A kérdező kommentje:
na beszéltem a szomszéddal, igen, beteg szegény macsek. valami patkány írtót evett, vagy mérgezett egeret. :/
2011. márc. 30. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!