Mi a véleményetek egy olyan emberről aki a virágoskertje miatt megmérgetett 7 nagy macskát?
Figyelt kérdés
Igaz,hogy a macskák nem az övéi voltak,hanem a szomszédé aki cikázott külföld és az otthona közt!
Ezért amikor magukra maradtak a cicák,biztos,hogy indultak élelmet keresni,meg persze gondolom esetleg belekakiltak a virágoskertbe kaparták azt!Így meglettek mérgezve,hét nagy macska!Ezt az ismerős nekem mesélte el!
2011. nov. 4. 13:49
1/10 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen szomszédunk , mérgezte a macskáinkat csak mert az ő udvarán ment át, fel lehet jelenteni ha tudod bizonyítani hogy ő volt, mi nem tettük csak tudtuk hogy ő volt, a sors utolérte szétvágta részegen a vonat.....
2/10 LadyLee válasza:
Megmérgezném a macskáim miatt...
Persze valószínűleg nem, de adekvát büntetés lenne. Min. feljelentés állatkínzás miatt.
4/10 Virág6 válasza:
Mit gondolok róluk?Hogy egy szemét állatkínzó.Nekem is a cicámat mérgezte meg,mert utálja az állatokat,de én bosszút álltam.A frissen festett házukat összekentem.És ez komoly!
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy pszihopata az aki ilyesmit megcsinál..:///
2011. nov. 5. 10:54
6/10 anonim válasza:
azt gondolnám, hogy egy lelketlen gazember. és megbosszullnám valami jelentös anyagi kárral, ámde nem bizonyítható dologgal. azért így, mert egy ilyen embernek csak az anyagi dolgok jelenthetnek értéket
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nagyon jól látod a dolgokat!Igen,csakis az anyagi dolgok érdeklik ezt a nőszemélyt!Csak a pompa,a csillogás!Sajnos...egy féreg...
2011. nov. 5. 11:09
8/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen a kertje, de ha van a kapun kivülre ültetve, akkor szépen, csendben, az éjszaka leple alatt kigyomlálnám az egész kertjét. aztán fel is sóznám. Ha nincs kívülre ültetve, akkor csak simán, kilószámra borítanám a sót a kertjére. de ha nem akarod túlbonyolítani, csak keverj el rengeteg sót egy vödör vízben, aztán borítsd a kertjére. utána ültethet, amit csak akar, megmaradni nem fog az tuti.
9/10 anonim válasza:
Én is pontosan az utolsó válaszoló verzióját akartam leírni. Ez a nő egy raklap sót is megérne. Aztán gondozgathatná a kis virágoskerjét élete végéig, merthogy abban a földben nem maradni meg semmi, az biztos.
10/10 anonim válasza:
En a gazdat feljelentenem,eletfogytiglanig,szetrombolnam a kertjet es mindent hogy bunhodjon!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!