Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül egy macska...

Mennyibe kerül egy macska tartása mindennel együtt? Mennyit eszik naponta?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és napi kb 40 dkg száraz/aszpikos/főtt étel vegyesen / cica + tej vagy víz.
2009. febr. 24. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az étvágytalanabbunk 15 dkg-ot eszik és tejet 0,5 dl-t

A kövér 40 dkg-ot és még nasit

2009. febr. 25. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis felnőtt, jó étvágyú macska naponta kétszer egy gyerektálnyit.(Férfimaréknyit) az 100-300 ft, ha veszed.Drágábbat persze találsz.
2009. febr. 25. 10:26
 14/15 anonim válasza:

1honapja vagyok macskatulajdonos, perpillanat 9hetes, es igencsak virgonc szobacicka

az alabbi tetelek merultek fel nalam:

- eteto/itato edeny (2 duplatalat vettem tescoban, igy egyszerre kaphat tobbfele etelt/italt, 500Ft)

- fedeles cica wc lapattal (3000Ft)

- cicabox (2000Ft)

- cicaagy (2000Ft)

- kaparofa (ketfelet is kapott, 2000-2500 Ft volt darabja hasznaltan, vatera.hu-ról)

- gyogynovenyes bolhairto nyakorv (1000Ft)

- macskamenta es macskariaszto (2000Ft)

- macskafesu (500Ft), koromvagoollo (1000Ft)

- csorgo labda, szőregér (500Ft)

- szilikonos almot kap, 1honap alatt elhasznalta az 5 literes felét (1000Ft/hó)

- a szaraztapot egyelore nem akarja enni, ugyhogy macskatejen (1 uveg 2-3 napra eleg, 250Ft/db -> 2500Ft/hó) es tasakos nedves kaján él (napi 1 tasak, ~100Ft -> 3000Ft/hó)

- imadja a cicasnacket (6db/tasak/300Ft, 2 hetre eleg) es a szaritott feher halat (1zacskó/15g/400Ft, szinten 2 hetre eleg), a macskakolbasz annyira nem jött be (140Ft)

alutasakosbol szinte az osszes fajtat beszereztem, h kitapasztaljam az izleset, illetve, fő a változatossag, de meg a cba-s és teszkós olcsót is inkabb megeszi, mint a whiskast ...

veletlenul derult ki, hogy imadja a morzsolt kukoricat, egyszeruen belepofatlankodott a konzervdobozba :)

orvosnal meg nem voltunk, az ivartalanitas allitolag 10e korul lesz

erdemes a vatera.hu-n, teszvesz.hu-n korbenezni, hatha elcsip az ember vmit olcsobban .. illetve, ha mar tudod mit szeret, erdemes nagyobb tetelben netrol rendelni, hazhoz szallitjak, es olcsobb is a boltoknal

2009. júl. 25. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:
26%
10 hónapos 2 lánycicánk van. Kint is bent is vannak. Kaptak oltást, 2400 volt a 2 cicának. Féreghajtónak fokhagymás kaját adtam nekik. Aztán havonta 600 Ft a táp, ami elég nekik, mellé néha maradékot amit nagyon dijaznak, persze a kevésbé fűszeresekből,csirkeszárny, főtt zöldség a levesből..Meg az udvaron régcsálják a füvet. Ja csináltunk nekik fából cicaházat kibéleltük, és kartondobozt nylonszatyorral kibéleltünk, hoztunk bele homokot az udvarról , és ha bent vannak oda pottyantanak.Ennyi. Nem értem miért kell mindent előregyártva megvenni. Ez a reklámok fogyaztásra buzdító hatása. Aki panelba lakik az is el tud menni a papájához, vagy bárkihez, és ott bütykölhet.Persze ha van pénze akkor hurrá ..kényelem.
2009. dec. 8. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!