Mit tehetnék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ma áttörölgettem a táskámat és kitettem száradni az udvarra,elmentünk a párommal kutyát sétáltatni és mire vissza jöttünk egy kóbor macska(valószínűleg a szomszéd nőé volt,aki szinte gyűjti őket :s)lepisilte a táskámat ás most borzalmasan büdös!:S:S
Mit tehetnék vele hogy ne érezzem?
Ki mosni nem tudom mert lakk!:S
Próbáltam domestosos ronggyal át törölni de nem segít!:S
Miért ilyen b*uzik a macskák?
Ma 15:42!
Ne hogy már ú egy macska szabja meg hogy mit teszek ki az udvarra és mit nem!:S
Bocs hogy nem ültem kint egész nap a táskám mellet,ugyan is gondoltam hogy az a b*zi macska egy félóra alatt nem szúrja ki a táskámat és pisili össze!:S
De nem fogok egy macskással vitázni!
Világ életemben kutyás voltam,utálom a macskákat épp ezért!:S
Ja és ha nem tudsz a kérdésre válaszolni inkább tartsd meg a véleményed magadnak!:S
Kedves első,köszi a választ te legalább átérzed a helyzetem!:)
Kint van a táska azóta is hátha segít rajta!:S
Várom a további ötleteket!
A cica nem lehet b*zi, ha jelölget. :D
Náluk ez egyébként nem szemétség, hanem a kandúroknál természetes ösztön, és tényleg elég kellemetlen, mert makacs, és irtó büdös szag. Sajnos mindent megjelölnek, főleg ilyenkor tavasszal, mert minél erősebben jelezni akarják a területük határait, a többi cica számára - akik meg mozgásban vannak a párzás miatt.
Ha sem beáztatni, sem mosni nem tudod, akkor tényleg a szellőztetés az egyetlen mód. Ha be tudnád áztatni valamiképpen, az sokat segítene. De ha nem, akkor tényleg csak a friss levegő segíthet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!