A macskámat hogyan tudnám betanítani, hogy ha szólok neki "vágtatson" vagyis jöjjön? Tehet hogy halgasson a nevére a név samu
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:25
11/14 anonim válasza:
egy macskát?
a legönfejűbb állatok az egész világon. csak ha nagyonnagyon kicsi kora óta próbálják akkor TALÁN sikerülhet.
12/14 anonim válasza:
Én jóban vagyok a macskámmal, de csak egy esetet tudok elképzelni, amikor a nevét hallva rohanna: ha a nevét ordítozva kergetném. (Viszont ez elég életszerű)
13/14 anonim válasza:
A kész jutalomfalatok nem biztos, hogy tetszenek majd a cicádnak. Válogatós népség a maccs.
Ha jól tudom, van macskamentás juti, talán az bejön neki. Ha nem, neked kell kitalálnod, számára mi a legigézőbb falat.
14/14 anonim válasza:
Ja, jut eszembe: a mienk a nevére ugyan nem hallgat, de van egy varázspálcikánk, amivel elő lehet csalogatni bármikor. Még álmából is felkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!