A macskámat hogyan tudnám betanítani, hogy ha szólok neki "vágtatson" vagyis jöjjön? Tehet hogy halgasson a nevére a név samu
XDD a nevét meg fogja tanulni, de csak akkor fog "vágtatni" ha úri macska kedve úgy akarja:))
jutifalatokkal gyorsabb mozgásra ösztökélheted,de van amikor arra is bagóznak.
A mi cicánk nem tudom, hogy a kutyától leste el, vagy csak tudta, hogy ha hívjuk, szólítjuk valami jó dolog vár rá, de tanítás nélkül jött. Annyit mondtam neki, hogy: ..., gyere, cicc-cicicc.
Ő pedig futott oda. Ha valahol távol volt, akkor csak a neve és a cicc-cel hívogattam. Ha meghallotta, akkor futott megnézni, hogy mit kap.
Legtöbbször a hívást követően kaját kapott, lehet emiatt volt ez. Amúgy a te cicád mennyi idős? Mert ha még kicsi, fiatal, akkor idő mire megszok titeket, az új helyét és, hogy Samu az ő. Próbáld úgy, hogy: Samu, cicc. Azt hallottam -bár lehet nincs benne igazság-, hogy a cica a 'C' betűs szavakra figyel fel. A miénk neve is tartalmazott c-t.
gyönyörűszép a cicád:) minden etetéskor úgy hívd, hogy Samu cic-cicc, Samuci gyere cicicicicc.előbb utóbb összekapcsolja az evést a ciccel és rohanni fog.
azért csodálkozom, hogy ez egy éves korára nem alakult ki.
lehet, hogy menhelyi cica volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!