Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kandúr? (Kérdésed túl rövid,...

Kandúr? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Anyának van egy 9 hónapos kandúr macskája,és kb 2 hete elkezdett nyávogni,meg jelölgetni mint egy nem normális!:S

Gondolom kezd ivarért lenni.

Ha ki ivartalaníttatjuk akkor ezek megfognak szűnni?

Mert én eddig úgy gondoltam hogy igen,de hallottam olyat is hogy utána sem szűnt meg.

2011. márc. 7. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
elvileg utána megszűnik
2011. márc. 7. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk minden kandúrnál megszűntek ezek a kellemetlenségek ivartalanítás után.
2011. márc. 7. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, megszűnnek.

Csak akkor maradnak meg ezek a tulajdonságok, ha túl későn van ivartalanítva a cica.

2011. márc. 7. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Elméletileg, hogy ha ivartalanítod megszűnik az hogy jelölget. De rokonomnak az ivartalanított macsek mindig megjelöl egy ajtót :D.
2011. márc. 7. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is pont enny idősen lett ivartalanítva a kandúrom és elmúlt. Kb két hete kezdett el akkor jelölgetni, műtét után semmi.
2011. márc. 7. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Oké!:)

Köszönöm szépen!

2011. márc. 8. 22:21
 7/7 anonim válasza:
Az állatorvos azt mondta, hogy ivartalanítás után 2 héten belül elmúlik a jelölgetés, és már nem fog csajozni. Így is lett, már nem akar rámászni a lány féltesójára, aki szintén ivartalanítva lett, így tökéletesen megvannak. :)
2011. márc. 8. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!