A kb.1-éves kis kandúromat, hogyan szoktassam hámmal való sétálásra?!
1 éves korába már nehezebb rászoktatni, mint ha 3-4-5 hónaposan próbálkoznál. Az én cicám 4 hónapos, és hamar hozzászokott.
Próbáld meg, hogy rárakod a hámot, és elkezdesz vele játszani. Guríts neki labdát, vagy akármit, csak hogy elterelődjön a figyelme a hámról. Én is hasonlóképpen szoktattam a cicám.
Még nem tom kipróbálni csak jövő hétvégén mert gyaklatilag úgy van most ez a macska,hogy az utcáról befogadtam elmentünk itthonról vagyis szigetvárról és a másik macsekokkal átment dórához a másik macskákkal...
és másfél hónapig nem tudtuk,hogy hol van és egyszer mondta a dóra,hogy elment a két macskája és eltűnt de jött helyette egy másik és láss csodát ő volt az mont már megszokta a járást hogy hol itt van és hol ott:) kinti benti macska a szobába nem vihetem csak a konyhába..
na tehát ha tudom akkor megpróbálom a módszereddel csak az a baj hogyha rárakom a pórázat a hámot haggya nincs vele baj csak a lábával piszkálja amikor rá akarom tenni mert azt hiszi h játék de rá lehet rakni de ha a pórázzal akarom vinni elengedi magát elterül meg minden húzni meg a földön nem fogom...
Bocsánat a hosszáért:):)
Négy lábára pöttyints pillanatragasztót, és nyomd rá egy gördeszkára a macskát.
Úgy jól gurul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!