Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Felakar vágni előttünk a...

Felakar vágni előttünk a macskánk?

Figyelt kérdés

Én kértem délután segítséget az összeszoktatáshoz.

Azt vettem észre, hogy amikor ott vagyunk a mi cicánk, bántja a kisebbet. Pofozza finoman, morog. Amikor meg "hirtelen meglepjük őket" majdnem játszanak. Lehet, hogy megakarja mutatni nekünk mennyire vagány? Csak így sosem fognak összeszokni...

2011. márc. 2. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
nem fogja sokáig bántani. hamar megszokja a másikat aztán minden ok
2011. márc. 2. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem felvág, hanem féltékeny. Titeket akar kisajátítani magának, azért "fegyelmezi" a kicsit, ha veletek van. Amikor nem vagytok ott, eljátszik vele, de ha ti is ott vagytok, akkor jelzi neki, hogy "kuss, itt én vagyok a fő szeretnivaló"
2011. márc. 2. 20:59
 3/5 anonim válasza:
jaaj de okoos:) jol írt az előző és biztosan összeszoknak majd! milyen neműek?
2011. márc. 2. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Lányok... És még mindkettő fiatal. Hát remélem, hogy összeszoknak, mert a mi cicánknak néha rohamai vannak a stressztől, és ilyenkor már csak a Lehel téri állatkórház van nyitva...
2011. márc. 2. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezt a fétékenységi dilemát még nem láttam nőstény cicánál,de ha kandur akkor igen.Pár éve magányosan éltem 14.kerbe volt pár macskám 1 kandur mindig velem aludt.Aztán ugy 1 év után lett egy barátnőm,aki odaköltözött,természetesen az ágyamba feküdt.Hát láttátok volna a kanduromat leült az ágy elé és vérbe forgó kitágult szemmekkel nézte a lányt,aki a helyén feküdt.Gondolom nem tetszett neki és igy fejezte ki.
2011. márc. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!