Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg ilyen buta a macska,...

Tényleg ilyen buta a macska, vagy csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Tökre bírom a macskáimat. Jó fejek, meg minden. Viszont az utóbbi hetekben az egyik állandóan fölmászik az ágyamra. Mellette van egy ágy direkt nekik. Ha elküldöm, visszamegy. Van, hogy áttolom, de már indul is vissza. Elég idegesítő, főleg ha nem akarok folyton kezet mosni.

A csúcs az volt, amikor fölültem valamiért az ágyra és mire visszadőltem, már a hátam mögé mászott a párnára. Nagyon fel tud bosszantani. Most az előbb is negyedszerre tessékeltem odébb, most már egy újsággal, erre elrohant, és bebújt az asztal mögé, ott lapít, mintha egy vadállat lennék.

Ennyire ostoba, és nem érti, hogy nem akarom, hogy ide másszon, vagy szórakozik?

2011. febr. 26. 20:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Minden macska után kezet kell(ene) mosni! A bundájára kerülhet bármi, mikor a végbélnyílását takarítja, utána meg mondjuk a hátát.
2011. febr. 28. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát érdekes még élek...,és a macskatartó ismerősöm is.Természetesen alomtakarítás után kezet mosok,meg főzés előtt,de csak úgy mert megsimogattam és esetleg leülök tévézni v olvasni,akkor egész nap a csapnál állhatnék...
2011. febr. 28. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!