Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskaalom ami igazán elveszi...

Macskaalom ami igazán elveszi a szagot? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valószínűleg nem sokára veszek egy kiscicát, de anyukámat eléggé aggasztja a szag. Segítsetek ha tudtok, köszi:)
2011. febr. 24. 20:00
1 2
 11/13 anonim válasza:

Kipróbáltam már szinte mindegyiket, de én a Rossmann-ban kapható Winston alomra esküszöm.. 5kg kb 400 ft, ami majdnem két hétig elég a két cicámnak.

Jól csomósodik, könnyű kiszedni belőle a "gombócokat" (reggel és este teszem rendbe), a kakit, ha észreveszem azonnal kikapom. Az egészet egyszerre fel szoktam önteni és hagyom, hogy kifogyjon, akkor teljes csere tálcamosással. Abszulút nincs szaga.

2011. febr. 25. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Sima préselt fűrészpor, darabos azonnal kiszed, egyébként 1-2 macskánál 4 naponta csere. 10 literes 4 cserére elég. 9 macskám van, az illatosított, szagtalanítós almoktól egy napon belül leesel a székről, a csomósodót meg max jégcsákánnyal szeded ki már egy óra múlva, hogy beletetted az alomtálba.
2011. febr. 25. 21:28
 13/13 anonim válasza:
Mi is a Scoopfree automatát és az almot használjuk, mostmár fél éve és imádjuk, én is a cica is, de legjobban a férjem. Tényleg szagtalan, mi 3,5 hetente cseréljük a tálcát. Nekünk ez óriási segítség, mert sokat utazunk és egész nap dolgozunk.
2011. szept. 26. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!