A kan vagy a nőstény macska a barátságosabb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 21:01
11/14 anonim válasza:
14:14-esnek.
nem értem, mi baj a kommentemmel, szerintem értelmesen fogalmaztam. és nem hiszem, hogy ne értenék a macskákhoz, 5 éves korom óta folyamatosan van macskám, vagy ha épp nincs saját, akkor szomszéd néni "kóbor" cicáiról gondoskodom, mert ha én nem lennék, akkor senki se törődne velük. imádom őket, nagyon jó megfigyelő vagyok, szóval nem értem miből szűrted azt se, hogy nem értek hozzájuk...
22N
13/14 anonim válasza:
nekem herélt fiú cicám van s nagyon bújós!:) főleg mikor éhes :D
14/14 anonim válasza:
rengeteg butaságot írtatok össze.pl.a kérdező nem tudja,hogy a fiú cica(?)hogyan hivandó?a legtöbb(leg.90%)cicus rendkívül barátságos és ragaszkodó.egyszerűen csak szeretni kell őket és ezt nagyon meghálálják.sok macskám volt és mind nagyon szeretett.szeretetért-szeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!