Aki utazott macskával buszon megmondaná milyen feltétellel lehet vinni?
Nekem volt olyan cicám, akit mindenhová ölben vittem, póráz és szállítóbox nélkül. Soha sehol nem szóltak rám, pedig bejártam vele Budapestet. Ő olyan cica volt, aki nem akart szökni sohasem. Buszon ölbe vettem, HÉV-en, vonaton mellettem aludt az ülésen. A HÉV-en direkt kérdeztem, nem kellett neki jegy, mivel kézipoggyász méretű. :)
Ennek ellenére hosszú távon javaslom, hogy szerezzetek be egy szállítóboxot, mert az az egyetlen biztonságos szállítási módja a cicának. Így nem tesz kárt se magában, se benned. Figyelni kell az akciókat, már 2000 Ft alatt lehet kapni, csak ki kell fogni. Egyszer megveszed, és amíg van macskád, használni tudod. Én kölyköt enélkül nem is adok oda senkinek, ha nem lakik messze a gazdi, inkább kölcsön adok egy boxot, amíg hazaérnek, mert az a biztos.
Üdv,
egy cicatenyésztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!