Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Aki utazott macskával buszon...

Szikra veronika kérdése:

Aki utazott macskával buszon megmondaná milyen feltétellel lehet vinni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 08:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megoldódott a gondom, ma már műtik is.:(
2011. febr. 22. 09:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Mivel műtik a cicádat?Ivartalanítás vagy valami egyéb probléma???
2011. febr. 22. 09:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Ivartalanítják csak.
2011. febr. 22. 09:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor jó,megnyugodtam...egyszerűen imádnivaló állatkák...:)
2011. febr. 22. 09:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Azok hát. Csak néha sok, mert kettő van:)
2011. febr. 22. 09:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk 5+2 kinti,meg egy kelekótya labrador a kertben...:D
2011. febr. 22. 12:37
 17/19 A kérdező kommentje:
nálunk 3 kutya van még pluszba
2011. febr. 22. 14:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan cicám, akit mindenhová ölben vittem, póráz és szállítóbox nélkül. Soha sehol nem szóltak rám, pedig bejártam vele Budapestet. Ő olyan cica volt, aki nem akart szökni sohasem. Buszon ölbe vettem, HÉV-en, vonaton mellettem aludt az ülésen. A HÉV-en direkt kérdeztem, nem kellett neki jegy, mivel kézipoggyász méretű. :)

Ennek ellenére hosszú távon javaslom, hogy szerezzetek be egy szállítóboxot, mert az az egyetlen biztonságos szállítási módja a cicának. Így nem tesz kárt se magában, se benned. Figyelni kell az akciókat, már 2000 Ft alatt lehet kapni, csak ki kell fogni. Egyszer megveszed, és amíg van macskád, használni tudod. Én kölyköt enélkül nem is adok oda senkinek, ha nem lakik messze a gazdi, inkább kölcsön adok egy boxot, amíg hazaérnek, mert az a biztos.

Üdv,

egy cicatenyésztő

2011. febr. 22. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
jegyet nem kell neki venni, csak a kutyáknak, egyébként szállító box, és ha nyugodt a cicád a buszon nyugodtan kiveheted, énis kiszoktam. elfekszik az ölembe, és bámul ki az ablakon. viszont lehet hogy hisztizni fog, hisztérikusan nyávog, és kaparja a box oldalát. persze ez nem biztos, de az enyém ezt csinálta ezért vettem ki. meg természetesen neki is kényelmesebb ha mondjuk az öledben van, mint a box-ban : )
2011. febr. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!