Norvég erdei macska?
Pedig annyiba kerül:S Nekem is nagyon tetszenek, amúgy szerintem elég ritka az országban. A main coon is nagyon hasonlít rá, rokonok, őket is nagyon szeretem:)
De olyan helyről meg nem érdemes venni, ahol szaporítók kínálják féláron a cicákat, mert gyakran beteges jószágok és hamar elpusztulhatnak. Én csak akkor adnék törzskönyves cicáért ilyen sokat, ha amúgy felvetne a pénz.. de felesleges kispórolni az árát, aztán pedig kenyéren nevelni vagy élni:)
Jelenleg egy main coon coon - brit - házi keverék cica tulajdonosa vagyok, és nincs oka panaszra:) Házi jellegű, de a természetében és a méretében őrzi az őseit.. A testvére még a main coon bundát is örökölte:)
A lényeg: reális ár, amit kértek tőled a cicáért.
Pedig sajna ennyi az annyi... 50 ezrekért meg ne vegyél, szinte biztos, hogy beteges lesz, kicsi az esély ilyeneknél, hogy egészséges legyen.
Ha nagyon szeretnél, tegyél félre havonta pár ezret. Ha valóban csak ő kell, tudsz várni 1 évet szerintem.. Én is így vagyok vele, minden álmom egy Maine Coon, persze, tudnék venni 40 ezerért, de inkább kihagyom és gyűjtögetek.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:54
Kíváncsi vagyok a cicádra,biztos gyönyörű,nem tudsz képet felrakni róla?Nekem brti-házi keverékem van sötétvörös picilány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!