Ajánlanátok olyan macskát, ami felnőttként is játékos marad?
Sima házicica. :)
Az enyémek két és háromévesek. A kandúr kicsit visszavett a játékosságból, de még így is az. A nőstény pedig pont ugyan olyan idióta mint kölyökkorában. :)
Mindketten ivartalanítva vannak.
ez nem fajtától függ,hanem attól,hogy milyennek szoktatod.az én cicám nagyon játékos még 3 évesen is,mert amikor kicsi volt,rengeteget szórakoztam vele,meg persze mindig,nem csak akkor.Nagyon aranyos jószágok,lehet velük játszani,úgyhogy ha engedsz a "csábításuknak",akkor könnyen játékos marad felnőttként is.
Tehát:Játssz vele sokat,még akkor is,amikor már megnő!
ja és igen,ahogy előttem is írták,ivartalanítani kell.Ha nem ivartalanítod,belepusztul ha nem pározhat!és akkor a párzás veszi el a fél életét!nekem is ivartalanítva van :)
amikor elvittük a dokihoz,amikor ivartalanította megkérdezte,hogy meg akarjuk-e tartani :D szakadtunk rajta hogy ilyet kérdez :D
előző voltam :)
Nekem Maine Coon cicám van 2 éves és nagyon játékos.
Alig várja hogy hazaérjek és már hozza a szájába a labdáját,vagy a csörgő egerét hogy dobjam el.
Ha nem veszem észre hogy játszani szeretne, elém ül rám néz és rám nyávog. De olyan is van, hogy úgy csinál mindtha el akarná kapni a bokámat és elszalad. Persze nem harap meg, hozzá sem ér csak incselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!