Furminátor Perzsa cicának?
Volt aki vett a perzsa cicájának Furminátort?
Nagyon szemezek vele, de nem szeretném ha nem lenne jó, mert túl hosszú a szőre hozzá... van aki már vett a cicájának?
Elsősorban perzsások válaszoljanak!
Kösziii.
Perzsa cicához én nem használnék furminátort, hanem sűrű fémfogú fésűt.
Egy kutyakozmetikus.
Köszi a választ! :)
Elég tanácstalan voltam, mert megnéztem a furminátor oldalát és ott hosszú szőrű cicákat is fésültek vele. Igaz fésülöm a cicát naponta, de tele a lakás szőrrel :( Ezért gondoltam, hogy vezek egyet hátha jobb mint a sima fésű. De akkor leteszek az ötletről.
Köszi még egyszer a segítséget!
Szép napot!
nekem perzsa cicám van, extra hosszú szőrrel :) de még csak 15 hetes, még más fésűt használok, nem a furminátort, de én pont tegnapelőtt kérdeztem az eladót és igen, ajánlják perzsa cicáknak, mert a kihullott szőrnek már nincs a macska bőrénél a töve, vagyis már kiesett csak ki kell fésülni és a furminátor jobb.
Azt mondta sokan beviszik a cicát és van egy felbontva és kipróbálhatják és meg is szokták venni a fésűt, mert jó!
hát én is beviszem majd a cicát, de majd csak 6 hónapos kora után javasolták, miután kihullott a babaszőre :)
Kösziii :) Örülök enek a válasznak, mert eddig tök hezitáltam, de akkor lehet, hogy elgondolkodom rajta.
Hol van ez a hely ahol ki lehet próbálni?
Köszi. :)
Én Peten, szóval akkor oda nem fogom elvinni a cicát, de majd keresek egy helyet ahol ki tudom próbálni :)))
Én egy évig szemeztem vele, mire rászántam magam, és nagyon bánom, hogy nem vettem meg hamarabb, mert ég és föld a különbség a furminátor és a fésülés között. 5perc a furmátorral, és több elhalt szőrt szedek ki a cicából, mint egész napi fésülés során. Egyébiránt ha a kettőt felváltva használom, akkor teljesen kordában tudom tartani a szőrhullást, pedig az én perzsa cicámnak is jó dús, hosszú szőre van.
Csak ajánlani tudom, ráadásul a vaterán már teljesen baráti áron meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!