Miért olyan híg a macskám széklete?
A hasmenés lehet bármitől. Pl összeszedett egy fertőzést, és így jön ki rajta. De lehet, hogy kiment és beleevett valamibe amitől hasmenése lett.
A Royal Caninnak van olyan száraz, és alutasakos tápja is, amitől elmúlik. Nálunk ez bevált. Ha nem akarsz kilóra venni, szerintem az is elég ha egy 400g-osat veszel neki. Csak nem tudom pontosan mi a neve, de majd biztos leírják. :)
purina vagy purina one a táp neve : )
amúgy bármitől lehet. az én macskámnak is megy néha a hasa, mert nem bírja a gyomra a zsírosat, szóval lehet attól is hogy valami olyat evett, amit nem bír a gyomra.
Régi a kérdés, de leírom hogy más ne keverje össze:
NEM purina a Royal Canin hasmenésre való macska táp neve! Lehetséges, hogy purinabol is van ilyen,ezt nem tudom.
A Royal Canin hasmenésre való macskatap neve, amit állatorvossal való egyeztetés (akár felhívni egy állatorvost!) követően lehet, kell adni hetekig Royal Canin Intestinal gastro. Ez kifejezettenilyen problémáravan! Vagy van a Hill's- nek is ilyen tápja. (esetleg az eukanubának) A patikus segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!