Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most mit csináljak szegénnyel?...

Most mit csináljak szegénnyel? (folyt lent)

Figyelt kérdés
A macskámat elütötte egy autó. Nincs külsérelmi nyom, viszont valószínüleg eltört a lába, és előfordulhat ugye ilyen esetekben a belsővérzés is. Behoztam, ápoltam, kapott fájdalomcsillapítót, és nincs annyira rosszul, viszont nem ártana, ha megnézné egy orvos, de egész biztosan csak az altatást látná megoldásnak, mert már nagyon nagyon öreg(19 éves), műtétbe belehalna. Mit csináljak? Szerintem képes túlélni ezt a balesetet, de nem akarom hogy szenvedjen, de elveszíteni sem, vele nőttem fel! Mi lenne a helyes döntés?? El vagyok keseredve!
2011. febr. 20. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vidd el orvoshoz.

Még mindig mondhatsz nemet ha azt mondja hogy altatás, bár én ezt nem javasolnám. De lehet hogy csak bekötözi a lábát, és rendben lesz minden. Legalább az esélyt add meg neki.

Ha tényleg csak a lába tört, biztosan nem akarja elaltatni. Ha meg komolyabb baja van, és csak szenvedne akkor...

Nagyon nehéz lehet ez, de azzal tudsz a legtöbbet tenni érte ha elviszed orvoshoz. Lehet hogy tök fölöslegesen őrlődsz itt, és simán meg tudja gyógyyítani a doki. De így mindenki csak szenved.Te is és a Cica is. Aztán meg lehet hogy tök egyezerű a megoldás.

2011. febr. 20. 18:51
 12/18 A kérdező kommentje:

18:46

Azért nem vittem ma el, mert este 5 körül történt az eset, és akkor már ügyelet sincs, a maszek dokik meg ilyenkor nem dolgoznak.

2011. febr. 20. 19:16
 13/18 anonim válasza:
Hagyd a természetre,de ha új macskád lesz,tanulj ebből,s jobban vigyázz
2011. febr. 20. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Vidd el orvoshoz.

Ha elakarja altatni, és te úgy gondolod, hogy túlélné még a kora ellenére is, vidd el másik dokihoz.

De ha többen mondják azt, hogy altatás lenne a legjobb, nincs más megoldás. Inkább ez, minthogy szenvedjen.

Írd meg, hogy mi volt.

2011. febr. 20. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy van a cica?
2011. febr. 21. 11:52
 16/18 anonim válasza:

Nekem ilyesmi történt a kiscicámmal. mi bevittük a melegen volt és meggyógyult. de egy öreg cicához már :/

lehet hogy jobb lenne neki de elhiszem h elvagy keseredve :(

2011. márc. 5. 12:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem írtam, személyes okok miatt nem voltam gépközelben. Másnap felhívtam az orvost. és azt mondta, hogy kötözzük a lábát, mert műteni már nem lehetne ilyen öregen. (amit énis tudtam, és írtam is) Azt mondta nem kell bevinni, mert ilyen öreg cicánál már a belső sérülés már észrevehető lenne, azóta jobban van, már rá tud állni a lábára, még sántikál.
2011. márc. 5. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy már javul a cica, további jobbulást neki! :))
2011. márc. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!