Most mit csináljak szegénnyel? (folyt lent)
Vidd el orvoshoz.
Még mindig mondhatsz nemet ha azt mondja hogy altatás, bár én ezt nem javasolnám. De lehet hogy csak bekötözi a lábát, és rendben lesz minden. Legalább az esélyt add meg neki.
Ha tényleg csak a lába tört, biztosan nem akarja elaltatni. Ha meg komolyabb baja van, és csak szenvedne akkor...
Nagyon nehéz lehet ez, de azzal tudsz a legtöbbet tenni érte ha elviszed orvoshoz. Lehet hogy tök fölöslegesen őrlődsz itt, és simán meg tudja gyógyyítani a doki. De így mindenki csak szenved.Te is és a Cica is. Aztán meg lehet hogy tök egyezerű a megoldás.
18:46
Azért nem vittem ma el, mert este 5 körül történt az eset, és akkor már ügyelet sincs, a maszek dokik meg ilyenkor nem dolgoznak.
Vidd el orvoshoz.
Ha elakarja altatni, és te úgy gondolod, hogy túlélné még a kora ellenére is, vidd el másik dokihoz.
De ha többen mondják azt, hogy altatás lenne a legjobb, nincs más megoldás. Inkább ez, minthogy szenvedjen.
Írd meg, hogy mi volt.
Nekem ilyesmi történt a kiscicámmal. mi bevittük a melegen volt és meggyógyult. de egy öreg cicához már :/
lehet hogy jobb lenne neki de elhiszem h elvagy keseredve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!