Mennyit költötök macskakajára egy hónapban?
Én őszintén megmondom, hogy a macskáimat nem kényeztetem el, de nem minden macska egyforma, mint ahogyan mi emberek is különbözőek vagyunk. Nem igazán eszik meg egymás kajáját!
Egyik macskám:
-szereti a tejet,tápot,paradicsomot, borsót, kukoricát, sajtoskiflit, sós sajtos aprósütit
Másik macskám:
-szereti a pizzát, garnélát, sajtot,házikosztot, kígyóuborkát(!),
Nevetséges ez az egész amit itt csináltok.
Mindenki annyit költ a macskájára amennyit akar, nem kell a másikat lesmucigozni, és lesznobozni sem. Viccesek vagytok.
Gratulálok sikerült szét offolni az egészet, mert az elején két barom nem bírta ki kötözködés nélkül, mert neki nem tetszik ki mennyit költ a macskára (az egyik a 80%-os volt).
A moderátoroknak lesz mit dolgoznia, mert jelentem az egészet úgy ahogy van és a nem a témába vágó válaszokat...
Ezt imádom a gyakorikérdésben, hogy anonimitás van és mindenki olt mindenkit!
Én nem szoktam költeni a macskakajára. Még tavaly nyáron legugoltam elé a fűben és elnyávogtam neki, hogy Magyarországon csak annak van kenyér aki dolgozik. Mivel a macska intelligens állat (bár nincs jogi diplomája) felfogta és elindult egerészni. Azóta is boldogan él míg meg nem hal. Egyébként szép cica kondiban tartja magát, sokat szokott edzeni.
Nekem 3 macskám van, házikoszton élnek, nagyjából mindent megesznek, mellette száraz tápot adok nekik (1 2kg-os csomag elég 1 hónapig), és tejet.
Szóval ami pénzbe kerül az kb 1000-1500 Ft a 3 cicának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!