Véleményeket kérnék szépen, miért van ez?
Takard le ponyvával a homokozót. ;)
A cica nem tudja, hogy ezt nem szabad, ő csak egy hatalmas és kényelmes WC-t lát benne.
Na most nagyon megkaptam a magamét...
Viszont pontosítani szeretnék.
A macska nem barátja több ezer éve az embereknek, csak több ezer éve megengedi az embernek hogy etesse és simogassa, semmit nem ad cserébe, egy önző dög.
Ha az agyméret alapján sorolod be az élőlényeket, akkor magadat gondolom a delfinek alá osztod be, ugyanis nekik jelentősen nagyobb az agytérfogatuk. Vagy tévedek?
Én degukat tartok. Takarítjuk is őket rendesen meg minden.
Az állat a szomszéd macskája, eddig akármekkora kísértést is éreztem rá, egyszer sem rúgtam fel ( egyenlőtlem kűzdelem lenne azért...) - bár tisztelt szomszéd nem ezen a véleményen van.
Egy hete becsengettem hozzá, egyik kezemben a macskája volt a másikban a gitt amit termelt, mindkettőt tisztelettel visszadtam neki; ezért is perrel fenyegetőzött...
Csak azért kiváncsi voltam a tettlegesség esetén való reakciókra, és nem sokat tévedtem...az emberek még mindig a "macskák cuki kis szőrgombócok" sztereotípiában élnek.
Hát barátom nagyon tévedsz!!Ugyanis a macska haszon állat!!!!Hidd el nekem drágám, ha az a szerencsétlen macska nem lenne a környékeden, akkor nem győznéd naponta fogni az egereket!!!!
Abban is tévedsz, hogy a macska évezredek óta megengedi hogy etessük és simogassuk őket.A macska haszon állat ként lett háziasítva, a kártevő rágcsálók ellen, és sok háznál, mai napig a házi kedvencen kívül ezt a szerepet tölti be.
A szúnyognak, légynek, egérnek csak annyi haszna van, hogy más állatok táplálékául szolgál.
Ellentétbe a macskával, kutyával.
Na a te degudnak, tényleg csak annyi haszna van hogy szereted.Ha szabadon mernéd engedni, hidd el hogy az is a szomszéd kertjébe piszkítana, már amíg lenne rá ideje.Te mit szolnál ha a szomszédod felrúgná?????Ugye nem tetszene.
Na erről enyit, hagyd békén azt a szerencsétlen állatot.
Nem ultrahangos riasztóval foglalkozok, egész más, de itt nem részletezném. Ha érdekel, írj :)
Nekem szoba cicáim vannak, de ha kertes házam lenne, biztos, hogy nem engedném, hogy a szomszédhoz menjen át szarni, akárhogy is, de körbekerítenék egy udvarrészt, felülről is, és persze ivartalanítva vannak, így nem járkálnak el annyira.
Ne rúgd a macskát, nekik óriási a fájdalomküszöbük, ezért fájdalmat okozni felesleges, meg el is törheted valamilyét. A lényeg, hogy ijeszd el, veréssel is csak megijed, elég, ha mondjuk leöntöd egy kis vízzel, ha hideg az idő, csak kevéssel, ne fázzon meg. Ugyanis ez nem a macska hibája, ő csak végzi a dolgát, és a te kisállatod is ha elengednéd, biztos összevissza szaladgálna, ez a szomszédod hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!