A macskák megérzik egymás közt ha a másikuk gyenge, beteg?
Értem ezalatt, hogy ismerek egy lányt, akinek vannak kiscicái, és az egyik cicája (idősebb cica) mindig bántotta, leteperte pont azt, amelyik étvágytalan volt, beteg, és nemrég született, kb. 2-3 hónapja.
Várom a válaszokat. Főként az érdekel, hogy volt-e oka a másik cicának bántani a betegebb cicát, vagy ez így működik az állatvilágban? Elkapható betegségekre is rákerestem, de az tuti, hogy nem az anyjától kapta el, mert a betegebb cica mellett ugyanattól a macskától született a verekedős cica is meg még egy 3.
Ha az számít valamit, az anyjuk sokat fialt már.
A betegebb macskán nem voltak sebek (azt hiszem) meg nem harapta meg más kutya vagy akármi.
Hát erre tippeltem én is.
Az nem lehet, hogy a verekedősebb féltékeny volt a betegebb cicára?
Megkérdeztem a lányt, azt mondta hogy egyformán törődtek mindhárom cicával, de attól még érezhette az egyik, hogy a másik nagyobb figyelmet kap(hat). Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!