Férges a macskám, mit csináljak még?
Szerintem galand, a végbélnyílása körül találtam az elmúlt napokban, rizsszemszerű, fehér. Most megyek állatorvoshoz, kap féreghajtót. De állítólag emberre is veszélyes. Most magamat vizsgáltassam meg? Honnan tudom, nem fertőzött-e meg?
Plusz, megvan, hová ürít a kertben. Azzal mit kéne csinálni?
Mennyi ideig ürül a "cucc"?
A gyakori kézmosást javaslom én is.
Embereknek is van féregtelenítő tabletta, de menjetek el dokihoz.
Ha a cicának beadtátok a féregtelenítőt, azt három hét múlva meg kell ismételni, mert akkor fog teljesen kiürülni belőle.
Ezek után pedig három havonta érdemes féregteleníteni, így soha nem lesz többé férges.
A galandférget a bolha terjeszti. Bolhátlanítani is kell, különben nem szabadultok a féregtől.
Olyan bolhairtót kérj, ami a környeetben is kiirtja a dögöket.
köszi, igen, ezt olvastam a galandról, és előtte 1 héttel bolhátlanítottam - bár időről-időre vakaróznak, elég tanácstalan vagyok, miért.
Azt sem tudom, a csepegtetés után mennyivel lehetek biztos benne, hogy távoztak a dögök belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!