Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tüzel a macskám! Tanácsok?

Tüzel a macskám! Tanácsok?

Figyelt kérdés

Először van cicám és nem nagyon tudom, hogy mit csináljak mert tüzel a macskám. Mindenhez dörgölőzik, még hozzám is, és tartja a fenekét. Szüleim nem nagyon akarják ivartalanítani, mert azt mondják, hogy felesleges. Épp ma kezdte ezt a mindenbe "szerelmesnek lenni" dolgot. Amúgy szoba cica, panelban lakunk.

Tanácsokat, vagyis információkat kérnék ezzel kapcsolatban. Például meddig tart, milyen időközönként jön elő stb. Köszönöm előre is. :)

2011. febr. 17. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A fogigátlós vagyok.Természetesen állatorvosi tanácsra használom.Alapvetően szerintem is az ivartalanítás a legjobb út, de alternatív ideiglenes megoldásként használhatja, míg pénzt gyűjt rá, vagy a szülők meggondolják magukat. (Megj.: Több macskás ismerősöm használja a módszert, senkinek nem lett rákos a macskája.10 évet felölelő statisztika alapján)
2011. febr. 18. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj az enyém már lassan két hónapja nyomja egyfolytában,nem akarom ivartalanítani mert szeretnék kiscicákat,de nem könnyű.Benti cica már szült egyszer,de egy évben csakis egyszer pároztatom,nem akarom tönkretenni őt.Fajtatiszta cica imádom.Én a ,,belezd ki,műtsd meg,ivartalanítsd,,!ellen vagyok,tudom sok tenyésztő ezért lefejezne,de kérdem én?Ki a kegyetlen?Aki eunuchot csinál a szerencsétlen kandúrból,azaz csináltat,hogy ne legyen konkurencia,ahogy ők mondják,,a szaporítók,,miatt van ez a nagy ivartalanítás,én nem vagyok híve ennek a cica nekem örömet szerez,imádom,a legjobbat kapja,igaz hogy az ivartalanítás abban az esetben jó ha a kóbor cicák szaporulatát akadályozzák meg.
2015. jan. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!