Hány macskád van? X)
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 20:36
11/27 anonim válasza:
5 cicám van =) Falusi vagyok, de a macskáim a környéken a legszebbek :)
12/27 Kankalin válasza:
Utálom a macskákat. Annyira, hogy még a szomszédnak sincs.
17/27 anonim válasza:
Nekem 2 lány testvér, az egyik szürke perzsa, a másik pedig cirmos tigris mintás, és szinü.
Teljesen különböznek kivülröl pedig testvérek :))
18/27 anonim válasza:
Jelenleg 1.
De amikor gyerek voltam, akkor 4 és fél macskánk volt.A felet úgy kell érteni, hogy az végül is a szomszédé volt, de minden nap jött hozzánk, evett nálunk, a mi cicáinkhoz telepedett le aludni, de hát még se a milyenk volt.
Szívem szerint most is lenne vagy 4-5 macsekom, de anyagilag sem engedhetem meg, meg a párom az allergiája miatt őt is épp hogy megtűri.
20/27 anonim válasza:
Egyszer volt egy macskám, de sajnos elpusztult, ugyanis csak arra vettem, hogy a kutya tudjon min "gyakorolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!