Kezdő macskatartó vagyok, tanácsot kérnék? Bővebben lenn
Örökbe fogadtunk egy másfél éves Maine coon cicát.
Arra lennék kíváncsi, hogy előzhetném meg, hogy ne a kanapét használja WC gyanánt?
Milyen fésű ajánlott neki?
Hányszor kell eteni? Állatorvos kettőt mondott, akitől kaptuk viszont egyszer etette...
Még csak most tanulunk macskául, minden ötletnek örülünk!
Köszi!
08:00
Végre valaki aki szintén ezzel a problémával küzd:) Az én egyik cicámnak is megy a hasa az összes konzervtől és alutasakostól, írtam is hogy Acanával kevert főtt csirkehúst szokott kapni. A szalámi tényleg jó? Nem gondoltam volna, de tuti kipróbálom, köszi az ötletet:)
Nekünk ha egy valag szárazat öntök eléjük, ami 3 napig elég, akkor 3 napig eszik, ebből a szempontból nem finnyásak (meg másból sem szerencsére, a konzervkaja-érzékenységet leszámítva, de az is csak az egyik cicónál van). A száraztáp nem romlandó (nem összekeverendő a félszáraz táppal, ami valóban állagban megváltozik ha sokáig van előlhagyva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!