Cicások, mi a külömbség a cicák és a kutyák között? Miért jobbak a cicák?
Esetleg tud valaki ilyen témájú idézetet?
Nekem 3 cicám és egy kutyám van :)
Nekem van mindkettő, cica is kutyus is, de egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.
Csak egyszerűen mások.
szerintem egy kutya sokkal több törődést igényel, ha lakásban tartott, akkor sétáltatni kell, ha kertben van akkor is foglalkozni kell vele, mert a kutya falkaállat, igényli a társaságot. A macskák jól megvannak egyedül, ha kell nekik a kényeztetés odamennek beülnek az öledbe és elkezdenek dorombolni. Ha épp nincs hozzá kedvük, akkor meg elvonulnak. Szerintem ez a fő különbség, kutyám is macskám is volt, de nem mondanám h egyik jobb mint a másik. Mindkettőt imádtam.
"A kutya embernek hiszi magát. A macska Istennek."
A kutya így gondolja: "De drága az én gazdám, etet, itat, sétáltat, gondoskodik rólam ha beteg vagyok, biztos valami istenség lehet!"
A cica így gondolja: "Az én gazdám etet-itat, simogat, ápol, ha beteg vagyok, kényeztet, biztos valami istenség lehetek!"
:D:D
ma 13:26 Ez a válasz nagyon tetszik, iszonyú találó!
Én nem vagyok sem macska- sem kutyapárti, mindkettőt imádom, de más okok miatt. A macskák valahogy olyanok, mint én: felszegett fejjel, büszkén mennek... mit mennek, vonulnak! Mintha az egész világ őértük lenne. Aprók, mégis igazi egyéniségek, önálló lények, makacsok, akaratosak. Önmagamat látom bennük.
nekem van mindkettő!
a cica nagyon ragaszkodó természetű,de nagyon sokszo fordul elő olyan,hogy a gazdájától ekóborol(kimegy az utcára)és kóbor kutyák elkapják őket.
én jobban a kutyát ajánlanám,mert ő egy kerítésen belül van,és ha kb.1-4 hónapos korába nagyon szökik az utcára akkor férfi ember szóljon rá és megtenulja,hogy nem megy ki!
"A kutya embernek hiszi magát. A macska Istennek."
Ez annyira igaz! :):)
Nekem egy cicám van, én imádom.
Volt kutyánk is, azt is imádtuk, de tényleg több törődés kell egy kutyusnak.
Én azért szeretem jobban a cicákat, mert illatosak, önállóak, és egyéniségek.
Ha egy kutyába belerúgsz, utána ugyan úgy megy hozzád vissza farokcsóválva. Ellenben egy macska szeretetéért meg kell küzdeni.
De a kutyákat is szeretem. Ha egyszer kertesházban fogok lakni, akkor biztosan lesz egy pulim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!